Astăzi, la Constanța, de la ora 18, FC Farul - Dunărea Galați

"Marinarii" vor să repete isprava de la Bacău

3553
În ciuda problemelor cu care se confruntă, fariștii vor să-și respecte blazonul și astăzi și să reușească un joc la fel de bun ca cel din etapa trecută, când au bătut
cu 4-2 în deplasare.

Deși minată de probleme interne, Farul a realizat o victorie la scor pe terenul lui FCM Bacău, la finele săptămânii trecute, "marinarii" reușind să treacă, mobilizându-se, peste nemulțumirile financiare pe care le au.
Între timp, situația nu s-a îmbunătățit la club, ba din contră, oficialii Farului pu-nând sub semnul întrebării continuarea activității, dacă nu li se acordă ajutor. Deși nu au primit nicio veste bună în ultimul timp, jucătorii sunt hotărâți totuși să mai facă un efort și să treacă cu bine și de partida de astăzi, de la Constanța, de la ora 18, contra Dunării Galați, care contează pentru etapa a 29-a a Ligii a II-a.
Meciul e periculos, în-trucât gălățenii, care luptă pentru evitarea retrogradării, ocupând ultima poziție care duce în eșalonul al treilea, își vor vinde scump pielea. Practic, meciul e de totul sau nimic pentru ei. În etapa trecută, oaspeții de astăzi ai Farului au fost la un pas de a încurca Sportul Studențesc, la Galați, bucureștenii impunându-se (2-1) in extremis, în al treilea minut de prelungire, după ce au fost conduși cu 1-0 până în minutul 72.
La Farul nu sunt probleme noi de lot, doar Pantelie se confruntă cu unele dureri la gleznă. Deși a sosit de la echipa națională Under-19, Cosmin Matei nu va juca, staff-ul tehnic declarând că tânărul mijlocaș e accidentat (entorsă la gleznă). Se vorbește că echipa la care va ajunge Matei este Zenit St. Petersburg (Rusia), în vreme ce căpitanul Farului, Mățel, va fi transferat la Metalurg Donețk (Ucraina).

Formația probabilă a Farului: Vlas - Mățel (cpt.), Pătrașcu, Ignat, Gaston - Doicaru, Cristocea, Buzea, Mansur - Pantelie, Fatai.
Arbitrează Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel); asistenți, Irina Mârț, Vlad Bârleanu (ambii, din București); rezervă, Victor Chiriazic (Tulcea); observatori, Corneliu Groza (Iași), Ioan Mandoca (Brașov).

"Partida va fi grea, Dunărea venind din postura echipei care trage să nu se înece, astfel că va fi foarte motivată. În ciuda problemelor cu care ne confruntăm, și noi țintim victoria și sperăm să o obținem"
Gică Butoiu,
antrenor principal Farul

"Abordăm meciul cu Dunărea ca și pe cel de la Bacău. Vrem să ne respectăm blazonul și, dacă tot intrăm pe teren, de ce să nu tragem tare și să batem. Știm că partida nu va fi floare la ureche, Galațiul trăgând din toate puterile să iasă de la retrogradare, dar sperăm să câștigăm"
Vasilică Păcuraru,
mijlocaș Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Mai 2010
Stire din Sport : Victorie de caracter
Pagina a fost generata in 0.8809 secunde