Fundașul Emil Ninu a fost chemat la prima echipă a Farului

3498
Fundașul Emil Ninu a fost chemat la prima echipă a Farului - b72423cd8d54a5779a6407e8da62ea64.jpg
După ce, în urmă cu două săptămâni, stoperul împrumutat de la Steaua fusese pus pe lista de transferări și trimis la Farul II, ieri, jucătorul a revenit la echipa mare.

Când a ieșit de la vestiare spre teren, Ninu a declarat că a fost chemat la pregătirea "marinarilor" de conducerea clubului. Revenirea sa nu a coincis însă și cu un antrenament normal, întrucât, după ce, marți, au refuzat să se pregătească la capacitate maximă, nici ieri, cu trei zile înaintea partidei de la Bacău, fotbaliștii Farului nu au lucrat organizat.
Antrenorul principal Gică Butoiu a explicat că s-a luat această hotărâre întrucât ieri, în prima parte a zilei, apa a fost oprită și nici baza de la stadionul de rugby nu a putut fi folosită la ora când ar fi trebuit să se încheie antrena-mentul Farului.
În aceste condiții, atât pe arena principală, cât și pe terenul secund, unii dintre fotbaliști au jucat fotbal-tenis, alții au efectuat alergări ușoare (Doicaru, Prodan, Cristocea, Ninu, Pătrașcu, Vlas, Mansur, Buzea, Tudorache, Al. Iovănescu, B. Teekloh, Gaston), iar alții au privit de pe margine ori au făcut scurte mișcări (Fatai, Păcuraru, Larie, Sardescu, Măcelaru, Ignat, Mățel, Pantelie).
În legătură cu problema cu apa, oficialii Farului au spus că furnizarea a fost oprită deși "marinarii" înștiințaseră că vin să plătească și că, după ce s-au achitat banii, problema s-a rezolvat (după prânz).
Jucătorii și oamenii din club speră în limpezirea cât mai rapidă a situației de la Farul, așteptând astăzi un semn în privința drepturilor financiare restante și a meciului de la Bacău, din etapa a 28-a a Ligii a II-a, programat sâmbătă, de la ora 11. Ieri, a fost anunțat și observatorul de joc al partidei, Aurel Daicu (Suceava), ceilalți oficiali fiind Ionel Ivan (Brăila) - centralul, Peter Joszef (Sf. Gheorghe) și Tunyogi Ferencz (Zalău) - asistenții, Florin Ghimbășan (Brașov) - rezerva și Pom-piliu Coșconea (Buzău) - obser-vatorul de arbitri.

Șapte luni de absență pentru Soare
Tot ieri, mijlocașul Marius Soare a fost operat la genunchiul drept, în urma accidentării din meciul cu FC Botoșani (ruptură a meniscului și a ligamentului încrucișat anterior). Intervenția chirurgicală s-a efectuat la București, la Spitalul de Urgență "Floreasca", de către echipa doctorului Gabriel Dinu.
"Genunchiul a fost lovit urât, dar operația a fost reușită. Mi s-a spus că voi reveni după aproximativ șapte luni, totul depinzând de modul în care va decurge recuperarea. O lună nu va trebui să mă mișc, după care încep procedurile. Am rămas internat în spital, dar sper ca în două zile să fiu acasă. E posibil chiar și mâine (n.n. - astăzi) să ajung la Constanța", a spus, pentru "Cuget Liber", Marius Soare, care s-a declarat nemulțumit de modul în care a fost tratat de club după ce s-a accidentat.

Marți și miercuri, etapă intermediară
Primele șapte meciuri ale etapei a 29-a a campionatului au fost programate la începutul săptămânii viitoare, marți, 11 mai, și miercuri, 12 mai, după programul: marți, ora 16: Sportul Studențesc - Delta Tulcea; miercuri, ora 18: Petrolul Ploiești - Tricolorul Breaza, FC Snagov - CSM Rm. Să-rat, Concordia Chiajna - Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu - Săgeata Stejaru, FC Farul - Dunărea Galați și FC Boto-șani - FCM Bacău. Cetate Suceava - Dinamo II nu se va juca, oaspeții urmând a câștiga cu 3-0. Victoria Brănești - Steaua II va avea loc pe 19 mai, ora 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.489 secunde