Dennis Șerban, directorul tehnic al "marinarilor":

"Farul trebuie să-și respecte blazonul până la final"

3371
Jucătorii constănțeni au efectuat ieri un antrenament normal, iar astăzi la prânz pleacă la Bacău. Antrenorii au la dispoziție 18 jucători, dintre care trei sunt juniori.

După două zile în care nu s-au pregătit organizat, "marinarii" au lucrat ieri normal, directorul tehnic Dennis Șerban conducând un antrenament pe terenul mare. Antrenorul principal Gică Butoiu a lipsit, fiind învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.
Dennis a avut la dispoziție 20 de jucători, dintre care patru portari, astfel că sta-bilirea lotului pentru meciul de la Bacău, de sâmbătă, a fost simplă. Fără doi goal-keeper-i (Măcelaru și Neagu, trimiși la Farul II, la partida de Liga a III-a de astăzi), au rămas 18 jucători, cei care vor face deplasarea, astăzi la prânz: Sardescu, Vlas - portari; Mățel, Ninu, Pătrașcu, Ignat, Tudorache (junior), Buzea, Gaston - fundași; D. Prodan, Larie, Cristocea, Păcuraru, Mansur (junior), Al. Iovănescu (junior) - mijlocași; Doicaru, Fatai, Pantelie - atacanți.
Ieri, a lucrat și Ben Teekloh, separat însă, mijlocașul liberian confruntându-se cu o întindere la mușchii adductori ai piciorului drept. Indisponibili mai sunt juniorul nigerian Henry (probleme la piciorul stâng), Soare (operat miercuri) și Matei (aflat în Ungaria, cu echipa națională Under-19).
"Henry are o consolidare vicioasă după o fractură de metatarsian, de anul trecut. Jucătorul trebuie operat, pentru repunerea osului pe poziție", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Dobre, doctorul Farului.

Vor trei puncte la Bacău
"Marinarii" pleacă spre Bacău astăzi, la prânz, după ce efectuează un antrenament, la ora 11. Oficialii Farului au declarat că nu se pune problema neprogramării echipei, după ce clubul a trimis la Federația Română de Fotbal dovada plății în cazul a trei jucători, Șchiopu, Rusmir și Rastovac.
"Suntem programați, iar băieții vor face deplasarea la meci. Patronii ne-au sunat și ne-au spus că azi (n.n. - ieri) sau mâine (n.n. - astăzi) s-ar putea să plătească o parte din datorii, urmând ca, până la încheierea campionatului, să achite în totalitate drepturile bănești restante. Este important să începem sezonul viitor fără probleme financiare, pe zero, altfel ne va fi foarte greu să punem în aplicare strategia", a declarat Dennis Șerban.
Directorul tehnic al echipei a mai spus că Farul merge la Bacău cu gândul de a-și face datoria, încercând să se motiveze, pentru a reuși un joc bun. "Vrem să luăm trei puncte sâmbătă. Trebuie să ne respectăm blazonul până la final", a completat Dennis.

40 de zile de la moartea lui Bebe Iovănescu
Astăzi, se împlinesc 40 de zile de la trecerea în neființă a fostului președinte executiv al Farului, Sevastian Iovănescu. Ieri, memoria i-a fost cinstită la club, familia invitând echipa la o masă, iar mâine, la un restaurant din Constanța, vor avea loc slujba religioasă și pomana, la care vor participa apropiații fostului oficial, antrenor și jucător farist, decedat la numai 56 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2349 secunde