Anonymous atacă din nou! Ținta: Bank Of America

172
Anonymous atacă din nou! Ținta: Bank Of America - anonymous-1362321303.jpg
Grupul de hacktiviști Anonymous a anunțat, prin intermediul unei informări adresate media, că a reușit să intre în posesia a nu mai puțin de 14GB de date aparținând unor importanți executivi din domeniul financiar și nu numai. Anonymous a avut ca țintă principală publicarea unor informații care fac dovada faptului că Bank Of America își spionează clienții și le colectează datele personale în scopuri mai puțin legale. 

Bank Of America nu este, însă, unica instituție de mari dimensiuni care a fost afectată de recentul atac al Par:AnoiA (grup care ține de Anonymous). 

Target-ul a inclus companii din întreaga lume, precum Bloomberg, Thomson Reuters și TEKSystems. Cele mai importante date obținute de Anonymous nu se referă la informațiile despre anumite conturi personale și de business ale executivilor diferitelor companii, ci la activitățile de hacking și spionaj informativ asupra persoanelor, întreprinse de anumite companii, inclusiv cu ținta pe participanții și inițiatorii mișcării Occupy Wall Street.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4048 secunde