Argila, eficientă pentru orice tip de ten

88
Argila, eficientă pentru orice tip de ten - mascaargila-1378820105.jpg

Articole recomandate

Argila conține un număr mare de vitamine, minerale și alte substanțe active extrem de hrănitoare pentru ten. În combinație cu alte ingrediente naturale, masca de argilă te poate ajuta să arăți mai bine, fără prea mari eforturi. În plus, pudra de argilă se găsește atât în farmacii, magazine de tip naturist dar și în supermarket, la un preț avantajos, potrivit cosmo-politan.ro.

Masca de argilă pentru ten gras. Ingrediente: 1 lingură de amestec de mască de bază, la care adaugi 1 lingură de drojdie de bere uscată și o linguriță de apă minerală. Adaugă și câte o picături de ulei de lavandă și o picătură de ulei de rozmarin și amestecă ingredientele. Aplică masca pe față cu o pensulă și las-o să acționeze timp de 15 minute.

Mască de argilă pentru ten acneic. Ingrediente: 1 lingură de mască de bază la care adaugi 1 picătură de ulei de mușețel, ulei de lavandă, patchouli, ienupăr și o lingură de apă minerală. Amestecă și aplică pentru 15 minute masca pe față, după care o speli cu apă călduță.

Mască de argilă pentru ten uscat. Ingrediente: 1 lingură de mască de bază, 1 linguriță de drojdie de bere uscată, 1 linguriță de gălbenuș de ou, 1 linguriță ulei de jojoba și o lingură de apă minerală, la care adaugi o picătură de ulei de mușețel și 2 picături de ulei de morcov. Amesteci ingre-dientele, aplici masca și o cureți cu apă călduță.

Mască de argilă pentru ten normal. Ingrediente: 1 lingură de mască de bază, un gălbenuș de ou, 1 lingură de apă minerală la care adaugi 2 picături de ulei de geranium. Amesteci ingredientele, aplici masca și o cureți cu apă călduță.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Iată ce purtăm toamna aceasta
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să rămâi mereu conectat cu jumătatea ta
Pagina a fost generata in 3.1536 secunde