Avantajele sexului la telefon

134
Avantajele sexului la telefon - sexlatelefon-1370522614.jpg

Articole recomandate

Imaginează-ți cum este atunci când sunteți departe unul de celălalt și aveți nevoie de acele cuvinte șoptite care vă fac să înnebuniți de plăcere. Este momentul în care pui mâna pe telefon și îl suni sau îi trimiți un mesaj. Știai că poți să folosești aceste mesaje pe post de preludiu? Experții susțin că tocmai acest element surpriză crește libidoul la cote inimaginabile.

Inițiază jocuri sexuale

Potrivit studiilor, din ce în ce mai mulți oameni folosesc telefonul pentru că este "dătător de orgasme nenumărate", reprize de masturbare și dirty talk. Puteți alege orice moment al zilei, dar noaptea pare să fie perfectă pentru astfel de apeluri incendiare.

Vocea este foarte importantă

După ce pui pe tine o lenjerie sexy, apelul către iubitul tău poate fi inițiat. Începe cu o conversație normală, spune-i ce ai făcut de-a lungul zilei, iar apoi, în mod natural, totul poate fi deviat spre... sex, spre o partidă de sex prin telefon: "Cum ți-a mers astăzi, iubitule?" ar putea fi o replică bună de început.

Detalii, detalii, atenție la detalii

Spune-i ce i-ai face: cum l-ai dezbrăca, unde și cum l-ai atinge, unde l-ai săruta. Acum este momentul să te folosești de toate detaliile, pentru că sexul la telefon trebuie să fie unul plin de amănunte, fără descrieri vagi și lipsite de substanță.

Îi poți da instrucțiuni ferme, în care îi poruncești să te atingă acolo, să te sărute într-un anumit fel în locul în care vrei. Fă-i cunoscut faptul că te atingi și îți dorești ca și mâinile și buzele lui să îți dezmierde corpul. Efectele sonore îți stimu-lează partenerul și îl ajută să ajungă la orgasm mult mai repede. Lasă totul să vină natural, fără a mima sau a scoate sunete care te trădează, pentru că nu trebuie să transformi această conversație într-un apel la linia fierbinte.

(sursa: eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Diverse : Gesturi care ne fac sexy
Vineri, 31 Mai 2013
Stire din Diverse : Semne că e bun în pat
Pagina a fost generata in 4.218 secunde