Lucruri care îți arată că sunteți compatibili sexual

357
Lucruri care îți arată  că sunteți compatibili sexual - compatibilitate-1370522685.jpg

Articole recomandate

O experiență sexuală satisfăcătoare poate fi insuficientă pentru a confirma cu adevărat compatibilitatea sexuală. Află care sunt cele mai importante patru lucruri care îți arată că sunteți compatibili sexual cu adevărat, pe termen mediu și lung.

Ajungi la orgasm fără eforturi prea mari

Orgasmul nu este o condiție necesară pentru prima partidă sexuală, dar după ce tu și partenerul încercați de mai multe ori, ar fi bine să ajungi la orgasm fără eforturi prea mari.

Dă-i șanse partenerului de a se obișnui cu sexualitatea ta, dar atunci când lucrurile merg la fel de prost după câteva luni și ajungi la orgasm doar cu mult efort din partea partenerului, compatibilitatea sexuală nu este prea bună.

Ai același ritm sexual cu partenerul

Chiar dacă accepți faptul că bărbații se grăbesc să sară peste preludiu, ritmul din timpul partidelor sexuale este important. Atunci când ajungi la orgasm de fiecare dată, acest detaliu poate fi nesemnificativ, dar când fiecare are un ritm propriu și sincronizarea este rară, compatibilitatea nu este deloc bună.

Libidoul crescut vă afectează în aceeași perioadă a zilei

În primele luni ale unei relații, fiecare partener face anumite compromisuri pe care nu le poate susține cu adevărat pe termen lung. Dacă tu vrei să faci sex doar noaptea, iar el preferă diminețile când tu vrei doar să dormi, lucrurile se pot complica pe termen lung. Asigură-te că, dacă unul dintre voi face un astfel de compromis, toate celelalte condiții ale compatibilității sunt respectate. Dacă totul este în regulă, compati-bilitatea se poate extinde cu succes și pe termen mediu și lung.

Nu sunt necesare instrucțiuni detaliate în dormitor

Un lucru și mai neplăcut decât a-i oferi instrucțiuni partenerului în pat este repetarea lor, pentru că... le-a uitat. Dacă partenerul are nevoie de instrucțiuni detaliate sau monitorizare continuă pentru a te ajuta să ajungi la orgasm, poate exista o incompatibilitate majoră. Atunci când lucrurile se îmbunătățesc însă rapid, compatibilitatea poate fi obținută, chiar dacă nu a fost prezentă de la început. (sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Avantajele sexului la telefon
Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Diverse : Gesturi care ne fac sexy
Vineri, 31 Mai 2013
Stire din Diverse : Semne că e bun în pat
Pagina a fost generata in 2.2116 secunde