Rețete pentru pici

Budincă de macaroane cu piept de pui (3-4 ani)

444
Ingrediente: 250 g macaroane, 500 g piept pui, 150 ml lapte, 100 ml ulei de măsline, 3 ouă, 300 ml sos de roșii, pătrunjel, 1 linguriță făină, sare.

Mod de preparare: Macaroanele se fierb în apă cu sare până se înmoaie, se clătesc cu apă rece și se lasă în ea o oră. Carnea se toacă și se amestecă cu sare, ulei și pătrunjel tocat. Se călește într-o tigaie până e făcută. Macaroanele se scurg de zeamă și se amestecă cu gălbenușurile de la două ouă. Se pune o parte din macaroane într-o tavă unsă, se continuă cu un strat de carne, iar macaroane și la final se unge budinca cu gălbenușul de la oul rămas. Se coace în cuptor la foc mediu 30 de minute. Se servește cu sos de roșii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Diverse : Ceaiuri împotriva febrei
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Diverse : Vărsatul de vânt la copii
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Diverse : Greier în ton cu moda: este roz!
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Diverse : Trei metropole de vizitat cu 30 euro
Pagina a fost generata in 1.5561 secunde