Câinii neadoptați în 14 zile, EUTANASIAȚI

134
2
Câinii neadoptați în 14 zile, EUTANASIAȚI - policedogbite1326224326137811979-1378794744.jpg

Articole recomandate

Proiectul de lege privind câinii fără stăpân ar putea fi votat astăzi în plenul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz.Comisiile juridică și de administrație publică ale Camerei au întocmit luni seară raport comun pe acest proiect, care va intra în dezbaterea plenului, anunță Agerpres.




Comisiile parlamentare au stabilit, ieri, un termen de 14 zile în care câinii fără stăpân sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicați sau adoptați, să fie eutanasiați, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea dacă dispun de resurse pentru a mai păstra animalele în padocuri, anunță Mediafax.


Președintele Comisiei juridice a Camerei Deputaților, Bogdan Ciucă, a făcut aceste precizări arătând că amendamentele au fost adoptate cu "aproape unanimitate", fiind două voturi "împotrivă" și două abțineri.


Comentează știrea

ct
10 septembrie 2013
cainii

14 zile e mult,sunt orase in care ii tin 3-4 zile... eu zic ca 7 ar fi de ajuns... problema mare,o reprez cainii de apartament, legea trebuie schimbata si aplicata la nivelul intregii tari ! daca vrei caine la bloc, sa ceri acordul scris al TUTUROR VECINILOR! pt ca pe toti ii deranjezi cu mizeria si galagia, altfel,esti liber sa te muti la curte! de asemenea,primaria ar trebui sa ii taxeze in plus pe detinatorii de animale pt igienizarea orasului! e inadmisibil sa platesti in CT 120 lei.an de persoana,iar proprietarii de caini sa umple de mizerii ZILNIC aleile din jurul blocurilor si parcurile ! pana la urma,suntem sclavii cainilor si ai nesimtitilor ?

Manolo
10 septembrie 2013
F bine, In sfarsit fara caini

In sfarsit o lege buna ptr toata lumea. Ii rog pe iubitorii de cainii sa-i ia acasa, ca doar au posibilitatea asta si sa nu uite cate persoane au murt macelarite de caini. Macar asa s-a facut dreptatea ptr copilul de 4 ani. Cei care puneti viata cainilor mai presus ca a oamenilor sa le fie rusine.!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8496 secunde