CÂINII MAIDANEZI vor fi EUTANASIAȚI. Când va începe "măcelul"

1415
23
CÂINII MAIDANEZI vor fi EUTANASIAȚI. Când va începe

Articole recomandate

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân. Legea a fost adoptată cu 266 voturi "pentru", 23 "împotrivă" și 20 de abțineri.




Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptați sau revendicați în termen de 14 zile de când ajung în adăposturi a trecut de votul final al Camerei Deputaților, forul decizional în privința acestui proiect.


La votul final au asistat de la balcoane și câteva zeci de reprezentanți ai ONG-urilor care sunt împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân.


Plenul Camerei Deputaților a adoptat, tot marți, amendamentul la Legea privind câinii fără stăpân care stabilește un termen de 14 zile în care câinii sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicați sau adoptați, să fie eutanasiați, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea.


Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, după ce reprezentanții PDL, PSD și PNL și-au exprimat susținerea față de forma legii rezultată de la comisie, potrivit realitatea.net.


Potrivit MEDIAFAX, comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile în care câinii fără stăpân sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicați sau adoptați, să fie eutanasiați, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea dacă dispun de resurse pentru a mai păstra animalele în padocuri.




Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
gicu
10 septembrie 2013
f, bine

incepeti cu olgutza

Andrei
10 septembrie 2013
Analfabeta

Olguta stai linistita ca nu vin hingherii sa iti aduca abecedaru... nu mai fi tematoare...

anonima muscata
10 septembrie 2013
despre lege

Foarte bine ca au adoptat legea! Insa... adoptarea trebuia sa fie CONTRA COST, nu GRATIS !!! Dacă îi iubesc așa de mult, să platească pentru ei, nu să merga să îi adopte în nestire si după aia, când îi ustură buzunarul, să le dea drumul înapoi !

Olguta
10 septembrie 2013
pentru Andrei cu mesajul - analfabeta -

Scrieti cuvantul MACEL fara ghilimele ca MACEL va fi. Si e bucurie, si e veselie, sa facem si o agapa cu dansatoarele din buric ale lui Suleiman Magnificul de Constanta pt sarbatorirea evenimentului. Iata omul in toata splendoarea lui. N-am nevoie de abecedar ca sa-i citesc rautatea si nici de calificare ca sa intuiesc suferinta dusa pana la cruzime.

una alta
10 septembrie 2013
constanta

speram ca si Constanta va scapa de cainii fara stapan in sfarsit si o sa putem sa ne plimbam pe strada fara a fi nevoie sa ne fie frica la orice pas ca vom fi atacati. Cine nu a fost atacat niciodata de cainii de pe strada sa iasa in fata. Cine ii iubeste asa mult sa ii ia acasa si sa ii ingrijeasca zi de zi si sa le faca si carnete de sanatate cu vaccinari, deparazitari si controale periodice. Ca babele care le dau o farfurie de mancare o data pe saptamana si cred ca or sa ajunga in rai pentru asta nu suporta sa auda sau sa vada copiii care se joaca in fata blocului. Este jenant ca in 2013 sa fim atat de necivilizati.

"""""""
10 septembrie 2013
Babele daca iubeau cainii ii duceau la sterilizare

Nu e macel si cand se taie porcii de Craciun ?! Nu e macel si cand se taie mieii de Paste?! Da, e chiar sarbatoare atunci si chiar se petrece si se bea si se bucura oamenii ca au ucis acele animale! E acelasi lucru ! Ba mai mult, porcii si mieii nu ataca oamenii, nu au boli, nu au capuse, purici, raie, etc.si tot se taie !

Rosa
10 septembrie 2013
Sa muriti in chinuri

Arde-v-ar focul de nenorociti!

anonima muscata
10 septembrie 2013
cata dreptate !

Ai dreptate!

Răspuns la: constanta
Adăugat de : una alta, 10 septembrie 2013
speram ca si Constanta va scapa de cainii fara stapan in sfarsit si o sa putem sa ne plimbam pe strada fara a fi nevoie sa ne fie frica la orice pas...
memo
10 septembrie 2013
omorati

Olguta sa te ia draq ca daca iti murea tie un copil muscat de caine ca mai faceai ?

anonima muscata!
10 septembrie 2013
pai ne-am ars!

Stimata Rosa, iubitoare de rasa canina, multi "s-au ars" cand au fost muscati ei sau copiii lor ! Ca sa nu mai amintesc că au murit oameni din cauza cainilor ! Mai aveti 2 saptamani sa va adunati cainii de pe strada! Nu aveti argumente logice si veniti să blestemati aici, ceea ce ma face sa devin si mai vehementă, dar ma abtin (incă!) sa va jignesc!

Răspuns la: Sa muriti in chinuri
Adăugat de : Rosa, 10 septembrie 2013
Arde-v-ar focul de nenorociti!
23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.731 secunde