ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR! COPIL de trei ani, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI DE CAP de un CÂINE fără stăpân

1074
17
ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR! COPIL de trei ani, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI DE CAP de un CÂINE fără stăpân - cainemaidanez-1378503507.jpg

Articole recomandate

Un băiețel în vârstă de trei ani din comuna dâmbovițeană Potlogi a fost dus cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște după ce a fost mușcat de față și de cap de un câine, incidentul având loc pe o stradă din localitate. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, copilul a fost mușcat de un câine, pe stradă, în comuna Potlogi, satul Romanești, unde se afla cu sora sa în vârstă de cinci ani.


Medicii spun că băiețelul este în stare stabilă și va fi supus mai multor investigații, urmând să se stabilească dacă se impune trimiterea lui la o unitate medicală din București, scrie ziarulring.ro.


"Primele noastre date arată că baiețelul de trei ani era pe stradă în Potlogi, satul Romanești, împreună cu sora sa, iar la un moment dat a fost mușcat de un câine maidanez de cap și de față. Practic, au rămas colții animalului în zonele unde a fost mușcat. Imediat, părinții copilului l-au luat pe acesta și l-au dus la dispensarul comunal, de unde după ce a primit îngrijiri medicale s-a sunat la Garda de Intervenție Potlogi. Imediat a venit o ambulanță SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, Eduard Țelea, citează realitatea.net.




Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cetatean
7 septembrie 2013
...

Cand pui o poza cu un caine cu dintii pregatiti de atac si dupa cum se poate vedea si vopsiti de un artist "talentat" (aveti asa ceva?) normal ca oamenii vor spune "DA". Dar si tu zia.ristule care ai pus poza aceea, daca cineva te imbranceste pe strada, reactionezi, nu? Asta ce inseamna, ca esti agresiv sau ca te-ai aparat?

Decapitatorul
7 septembrie 2013
Injectii letale

Cum sa mai aperi in sec.XXI cainii in detrimentul omenirii ?....aveti tiglele pe casa domnilor si doamnelor catelari ?...omul este singura fiinta cu constiinta pe Terra, si nimeni si nimic nu poate sta in calea apararii vietii umane pe Terra. A murit un japozez in Bucuresti-capitala Romaniei, a murit un copil de 4 anisori, au fost atacati mii de oameni si ne mai intrebam ce sa facem cu cainii vagabonzi ?...Eu i-as decapita daca as avea puterea dar nu o am, pai sa-mi vad copilul decapitat de caini, asa cum s-a intamplat cu Ionut in Bucuresti, credeti ca as merge la referedum/vot sau as lua satarul din bucatoarie si as da cu el si in stanga si in dreapta, in toti cainii haitele de pe strada ?...in Tomis III sunt vreo 3 gasti de caini vagabonzi care sar si la oameni si se bat si intre ei cand cineva arunca de la balcon resturi alimentare, special pentru a-i vedea intentionat cum se sfasie intre ei pe-un os !!!

flori
7 septembrie 2013
SOLUTIE

Autoritatile sa adune toti asa zisii iubitori de caini caci animale sunt si mieii si oile si vacile si porcii si mor sacrificati si mancati,deci sa-i adune pe toti sa se stie care sunt si sa le dea cate 2 caini in casa si restul trimisi pe mare nu sa se mai cheltuie bani ptr.injectii si mai stiu eu ce doctori.Poate unii dintre ei se salveaza si ajung si prin tarile care nu au ,poate unii ajung la d-na B.B.in Franta care e f. mare iubitoare dar acolo duce lipsa de caini pe strada,sa vina sa locuiasca la noi,ii dam si 2 cainisau 200 sau 65000.

sindbad
7 septembrie 2013
Vinovatii

24 de deputati USL, la data de 25 noiembrie 2011, dupa adoptarea legii care permitea eutanasierea maidanezilor, au contestat-o la Curtea Constitutionala. Aceasta sesizare a fost semnata de catre urmatorii deputati: Cristian Mihai Adomnitei, Marin Almajanu, Teodor Atanasiu, Dan Bordeianu, Octavian Bot, Viorel-Vasile Buda, Daniel-Stamate Budurescu, Cristian Buican, Mihaita Calimente, Mircea Vasile Cazan, Mariana Campeanu, Daniel Chitoiu, Tudor-Alexandru Chiuariu, Liviu-Bogdan Ciuca, Horia Cristian, Ciprian Minodor Dobre, Paul Victor Dobre, Mihai-Aurel Dontu, Gheorghe Dragomir, George Ionut Dumitrica, Relu Fenechiu, Damian Florea, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Andrei Dominic Gerea, Alina-Stefania Gorghiu, Florentin Gust Balosin, Titi Holban, Pavel Horj, Nicolae Jolta, Mihai Lupu, Dan-Stefan Motreanu, Gheorghe-Eugen Nicolaescu, Ludovic Orban, Viorel Palasca, Ionel Palar, Cornel Pieptea, Gabriel Plaiasu, Cristina-Ancuta Pocora, Virgil Pop, Octavian-Marius Popa, Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu, Calin Potor, Ana Adriana Saftoiu, Nini Sapunaru, Adrian George Scutaru, Ionut-Marian Stroe, Radu Stroe, Gigel-Sorinel Stirbu, Gheorghe-Mirel Talos, Adriana Diana Tusa, Radu Bogdan Timpau, Ioan Tintean, Florin Turcanu, Horea-Dorin Uioreanu, Mihai Alexandru Voicu, Gheorghe Ana, Gheorghe Antochi, Nicolae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Vasile Bleotu, Dumitru Boabes, Doina Burcau, Ion Calin, Dumitru Chirita, Ioan Cindrea, Gheorghe Ciocan, Eugeniu Radu Coclici, Dorel Covaci, Victor Cristea, Ioan Damian, Andrei Dolineaschi, Sonia-Maria Draghici, Cristian-Sorin Dumitrescu, Ion Dumitru, Mircea Dusa, Marian Ghiveciu, Horia Grama, Viorel Hrebenciuc, Iulian Iancu, Florin Iordache, Cornel Etu, Florina Ruxandra Jipa, Silvestru-Mircea Lup, Costica Macaleti, Iulian Claudiu Manda, Manuela Mitrea, Vasile Mocanu, Ion Mocioalca, Carmen Ileana Moldovan, Emil Radu Moldovan, Rodica Nassar, Adrian Nastase, Marian Neacsu, Catalin-Ioan Nechifor, Dan Nica, Nicolae-Ciprian Nica, Laurentiu Nistor, Constantin Nita, Iuliu Nosa, Tudor Pantiru, Florin-Costin Paslaru, Petre Petrescu, Victor-Viorel Ponta, Georgian Pop, Florian Popa, Vasile Popeanga, Dan-Mircea Popescu, Neculai Ratoi, Cristian Rizea, Sorin Ioan Roman, Lucretia Rosea, Victor Socaciu, Ioan Stan, Ion Stan, Nicolae Stan, Anghel Stanciu, Sorin Constantin Stragea, Viorel Stefan, Florin-Cristian Tataru, Horia Teodorescu, Mihai Tudose, Aurelia Vasile, Gabriel Petru Vlase, Aurel Vladoiu, Madalin-Stefan Voicu si Valeriu Stefan Zgonea".

papu
7 septembrie 2013
Exterminarea

Singura solutie e exterminarea cainilor maidanezi chiar daca Romania nu a ajuns inca o tara civilizata. Adevarul e ca tzara e plina de prostime, hoti, tzigganni si caini maidanezi.

@sindbad
7 septembrie 2013
Valeriu Stefan Zgonea ai spus ?

Vad ca zilele astea si-a dat ochii peste cap.Il preocupa grija fata de cetatean.Astia sunt mai mult decat perversi.Dottore Ponta a semnat si el.Felicitari pentru postare.Lista asta trebuie pastrata.

Răspuns la: Vinovatii
Adăugat de : sindbad, 7 septembrie 2013
24 de deputati USL, la data de 25 noiembrie 2011, dupa adoptarea legii care permitea eutanasierea maidanezilor, au contestat-o la Curtea...
sindbad
7 septembrie 2013
Vinovatii

Rectificare - 124 deputati USL!!! Vrem strazi si parcuri linistite si sigure, fara fecale de caini, fara politicieni circari, fara care alegorice, fara mocangelii, fara batrani senili care au distrus viitorul copiilor constanteni...Offf, sunt multe de spus. La mitingul anti-maidanezi, din Bucuresti, au fost cateva sute.Trebuia sa fie zeci de mii, dar, vaii, nu se da nimic mocca, vreun mic, o bere, ceva acolo. Pacat

Răspuns la: Vinovatii
Adăugat de : sindbad, 7 septembrie 2013
24 de deputati USL, la data de 25 noiembrie 2011, dupa adoptarea legii care permitea eutanasierea maidanezilor, au contestat-o la Curtea...
Un fleac
8 septembrie 2013
Cand omoram betivanii ?

care se urca la volan si omoara zeci de persoane nevinovate, pe aia de ce ii uitam ?

Răspuns la: ...
Adăugat de : cetatean, 7 septembrie 2013
Cand pui o poza cu un caine cu dintii pregatiti de atac si dupa cum se poate vedea si vopsiti de un artist "talentat" (aveti asa ceva?) normal ca...
Un fleac
8 septembrie 2013
SRL

or sa se gaseasca carcotasi care sa zica: da ce a vrut sa il omoare ? sau etc...dar ma parlitu drecului cand mortii matii te urci manga la volan tu iti asumi o responsabilitate, nu ? esti un pericol extrem care ar trebui cumva stipati acesti criminali

Răspuns la: Cand omoram betivanii ?
Adăugat de : Un fleac, 8 septembrie 2013
care se urca la volan si omoara zeci de persoane nevinovate, pe aia de ce ii uitam ?
catelist
8 septembrie 2013
cine este mai presus de cine

Tocmai pentru ca omul este fiinta rationala ar trebui sa realizeze ca un caine este un caine, adica animal- gandeste si reactioneaza ca un animal, nu asa rational si perfect precum omul. Desi in multe cazuri cainele este mult mai sus decat multe fiinte asa zis rationale.

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6904 secunde