Cât sport trebuie să faci zilnic ca să slăbești

386
Cât sport trebuie să faci zilnic ca să slăbești - fitness-1361225183.jpg

Atunci când vrem să slăbim avem tendința de a sta ore întregi în sala de fitness pentru a obține rezultatele mult dorite. Această practică este una greșită, cel puțin așa susțin oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Colorado.


Cercetătorii, coordonați de Kyle Sevits, susțin că persoanele care vor să slăbească ar trebui să facă zilnic nici mai mult, nici mai puțin, de două minute și jumătate de sport intens.


Potrivit datelor studiului, citat de Daily Mail, persoanele care fac exerciții fizice intense ard cu 200 de calorii mai mult decât cele practică un sport de intensitate modestă, chiar și atunci când acestea din urmă petrec mai mult în sala de fitness.

Printre sporturile intense care accelerează procesul de slăbire se numără sprinturile, ridicatul de greutăți, exercițiile cardio și pedalatul pe bicicletă medicinală la un program intens.


Cercetătorii recomandă persoanelor care știu că au probleme de sănătate să nu facă sport intens înainte de a se conculta cu medicul curant, deoarece acest tip de exerciții fizice epuizează organismul, iar starea lor de sănătate s-ar putea agrava.
 


Citește articolul integral…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cum slăbești cu o femeie goală în față
Pagina a fost generata in 0.2364 secunde