Cazarea "la cheie" - avantaje și dezavantaje

306
Cazarea

Articole de la același autor

Cu siguranță ați observat, începând de la intrarea în Constanța, pe marginea drumului, diverși indivizi care flutură chei în mână. Ba chiar mai mult, alții, care vor să se asigure că turiștii îi văd de departe, țin în mâini plăcuțe cu mențiunea "Cazare". 




Cei care au acest "hobby" sunt localnicii care au de închiriat garsoniere, apartamente sau camere în vile. Aceștia sunt dornici de a le oferi "rătăciților" variante accesibile de cazare. Având experiența anilor trecuți, micii proprietari de locuințe știu că mulți turiști vin pe litoral fără a-și rezerva camere la hotel sau pensiuni. Pentru că acest tip de cazare - "la cheie" - reprezintă, de obicei, ultima variantă, turiștii nu ar trebui să aibă vreo pretenție. De obicei, din cauza prețului cu mult scăzut față de pensiuni sau hoteluri, condițiile nu sunt tocmai luxoase, iar facilitățile lasă de dorit. Cu toate acestea, particularii sunt mulțumiți, iar majoritatea, care în timpul anului au chiriași în cămin, îi roagă să părăsească locuința pentru a le putea închiria turiștilor, la tarif pe noapte, bineînțeles. 


Astfel, pentru prețuri cuprinse între 50 și 100 de lei pe noapte, primești o cameră unde poți dormi, o bucătărie și o baie la comun. Acum, depinde de tine dacă dorești un astfel de tratament sau dacă ești mult mai atent data viitoare cu rezervările din timp. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde