Să cunoaștem litoralul românesc: 2 Mai

348
Să cunoaștem litoralul românesc: 2 Mai - vacantaplaja1-1373283344.jpg

Articole de la același autor

Localitatea 2 Mai se află în sudul extrem al litoralului românesc, la 5 kilometri de Mangalia. Este un sat mic, aflat la malul mării, cândva foarte căutat de turiștii dornici să-și petreacă timpul într-un mod mai puțin convențional. 




Ani de-a rândul, aici a fost și locul de întâlnire al lumii artistice din România. Turiștii se pot caza la săteni acasă sau își pot pune cortul direct pe plajă, însă, în ultimii ani, pe lângă casele tradiționale, "îngropate" în verdeață, au apărut vile și pensiuni care asigură un confort ridicat. 


O vacanță la mare într-un sat poate părea monotonă la prima vedere. Nu și pentru cei care își doresc câteva zile de relaxare în care cel mai mare efort să fie o zi petrecută în barcă, la pescuit pe mare, alături de localnici.
Posibilitățile de agrement sunt destule, însă cei mai mulți se distrează în stilul consacrat al zonei, stând în curte, la un pahar. 


Plaja de la 2 Mai este mărginită, la nord, de digul de sud al Portului Comercial Mangalia, și de o porțiune neamenajată de litoral care comunică cu plaja de la Vama Veche. Este o plajă cu un nivel acceptabil de amenajare, nerecomandată însă celor pretențioși. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde