Ce alimente speciale merită să cumperi

120
Ce alimente speciale merită să cumperi - alimentespeciale-1413207666.jpg
Există produse care sunt lăudate că scad colesterolul sau că îmbunătățesc digestia. E adevărat, sunt tentante, dar au un preț ridicat. Pe care dintre ele merită să dai banii? Iată ce recomandă specialiștii Good Food:

Pune în coș: Ouă îmbogățite cu omega-3. Găinile hrănite cu grăunțe produc ouă cu un conținut ridicat de DHA, un acid gras bogat în omega-3. Dacă nu îți place peștele sau suferi de alergii la fructele de mare, aceste ouă sunt perfecte pentru o dietă hrănitoare. Cerealele pentru micul dejun. Cerealele îmbunătățite cu vitamine și minerale sunt o sursă importantă de fier pentru copii.

Lasă pe raft: Cereale care îți scad colesterolul. Au anumite beneficii, dar mai bine cumpără fulgi de ovăz de calitate. Aceștia sunt bogați în beta-glucan, o fibră care ajută la scăderea colesterolului și reduce riscul bolilor cardiovasculare. Ca să profiți la maximum de bogățiile naturii, adaugă în bolul de cereale o lingură cu vârf de semințe de in – ajută la reducerea colesterolului "rău", LDL. Iaurturi probiotice. Alege un iaurt cu un minimum de aditivi și pe a cărui eticheta scrie "conține culturi vii/active/probiotice" (ideale sunt cele bogate în lactobacili și bacterii bifidus). Un borcănel de iaurt pe zi îți va îmbunătăți digestia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Metode pentru ameliorarea Sindromului Down
Pagina a fost generata in 2.5571 secunde