Ce beneficii pot aduce jocurile video pentru cei mici

166
Ce beneficii pot aduce  jocurile video pentru cei mici - jocurivideo-1331911159.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă, de cele mai multe ori, părinții consideră jocurile video drept o pierdere de timp și există o multitudine de argumente contra promovării acestora, jocurile aduc și anu-mite beneficii copiilor. Ele pot afecta dezvolta-rea celor mici doar dacă sunt jucate irațional sau în exces. Specialiștii sunt de părere că dacă sunt selectate cu grijă și prezentate copilului într-o formă corectă, printr-un program de joacă bine pus la punct, jocurile video pot fi destul de utile în educație, disciplină și dezvoltare.

Unul dintre avantajele pe care le prezintă aceste jocuri este dezvoltarea unor reflexe bune. În acest fel, chiar și cel mai neîndemânatic copil poate deveni mai descurcăreț. Totodată, aproape toate jocurile video implică memorie, socoteli, strategii și alte abilități esențiale de gândire. Cei mici învață să se supună regulilor și să găsească strategii pentru a câștiga.

În plus, prin intermediul jocurilor copiii pot învăța mai ușor să citească și în același timp se relaxează și se distrează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Diverse : Cum controlezi furia copilului tău
Pagina a fost generata in 1.4425 secunde