Ce nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie

204
Dacă vrei să profiți de cât mai mult timp liber, dotează-ți bucătăria cu electrocasnice care îți pot ușura și scurta munca. Iată câteva obiecte care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie, chiar dacă spațiul de care dispui e destul de limitat.

Robotul de bucătărie. Deoarece îndeplinește mai multe funcții, robotul de bucătărie este un aparat indispensabil din bucătăria oricărei femei. E de mare ajutor la preparea sosurilor,  la tocarea diverselor legume, a cărnurilor sau chiar și la prepararea cremelor pentru prăjituri. În plus, datorită funcțiilor pe care le deține, aparatul te scutește și de munca "fizică" depusă, reducându-ți timpul pe care ești nevoită să-l petreci în bucătărie.

Storcătorul de fructe. Este un aparat necesar celor care obișnuiesc să consume sucuri de fructe și legume sau să facă limonadă. Este practic și pentru sucurile de fructe sau piureurile preparate pentru copii, ajutându-te să nu mai petreci atât de mult timp în bucătărie.

Cafetiera. Într-o bucătărie modernă și nu numai, cafetiera sau expresorul sunt nelipsite. Pe lângă faptul că economisești mult timp, eviți și murdărirea aragazului cauzată de cafeaua făcută la ibric. În plus, gustul cafelei la expresor este unic.

Cuptorul cu microunde. Îți va fi de mare ajutor la încălzitul mâncărurilor, dar și la dezghețat sau chiar la prepararea pe gril, evitând astfel căldura produsă de funcționarea aragazului.

Prăjitorul de pâine. Uită de clasica metodă de prăjit pâine în tigaie, care îți consuma timp și care nu avea întotdeauna rezultatele dorite. Achiziționarea unui aparat de prăjit pâine poate fi o investiție excelentă, mai ales dacă ești o mare consumatoare de pâine prăjită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi hota de bucătărie
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Lasagna cu brânză
Joi, 26 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Gogonele murate
Pagina a fost generata in 1.4937 secunde