Cele mai bune trucuri ca să scapi de burtă pentru totdeauna

469
Cele mai bune trucuri ca să scapi de burtă pentru totdeauna - fondburta-1377513038.jpg

Articole recomandate

Nu este deloc ușor să dai jos burta, însă nu este nici imposibil. Descoperă cele mai eficiente alimente, trucuri, dar și exerciții fizice care dau rezultate spectaculoase!

Pe lângă faptul că are un aspect inestetic, grăsimea de pe abdomen reprezintă un factor de risc pentru apariția bolilor de inimă. De asemenea, este dificil de înlăturat atunci când ți-ai propus să slăbești. Potrivit experților, grăsimea de pe burtă se elimină cel mai greu, de aceea ai nevoie de un program susținut de exerciții, dar și o grijă mare la ceea ce mănânci. Iată care sunt cele mai eficiente soluții ca să scapi definitiv de burtă!

Consumă o gustare proteică între orele 15:00-16:00

O gustare bogată în proteine este cea mai bună soluție ca să stimulezi metabolismul și să stabilizezi nivelul zahărului din sânge, susțin experții. Acest lucru te va ajuta să menții glicemia scăzută, pancreasul nu va mai fi obligat să elibereze insulina (care favorizează depunerea grăsimilor pe burtă) și astfel vei împiedica acumu-larea grăsimilor în zona abdominală. Cel mai bun interval pentru a consuma această gustare proteică este după-amiaza între între orele 15:00-16:00. Un baton proteic, o bucată de brânză săracă în grăsimi, un iaurt sau câteva migdale cu felii de măr sunt câteva exemple recomandate.

Consumă cât mai puțin zahăr cu putință

Acest lucru va împiedica eliberarea masivă a insulinei, dar va favoriza creșterea nivelului de glucagon. Acesta este un hormon con-siderat a fi inamicul numărul 1 în lupta împotriva grăsimii abdominale. Astfel că regula este simplă, cu cât consumi mai puțin zahăr cu atât vei scăpa mai repede de grăsi-mea de pe burtă.

Limitează consumul de sare

Un consum excesiv de sare favorizează apariția balonării. Înlo-cuiește sarea de masă obișnuită cu sarea de mare sau sarea Kosher, deoarece sunt mai sărace în sodiu. De asemenea, renunță la sosul de soia, deoarece are un conținut exagerat de sodiu și te balonează instant. În loc să adaugi multă sare ca să obții un gust bun este de preferat să optezi pentru o salsa de roșii atunci când este cazul sau să presari boia iute care stimulează metabolismul.

Porțiile pe care le mănânci contează

Este de preferat să mănânci porții mici, dar care să conțină alimente bogate în cereale integrale și grăsimi bune. Potrivit cercetărilor, un consum ridicat de cereale integrale și grăsimi bune ajută la eliminarea grăsimii de pe burtă. (sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Întărește-ți sistemul imunitar
Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Mese pline de energie
Joi, 22 August 2013
Stire din Sănătate : Beneficiile prunelor
Marţi, 20 August 2013
Stire din Sănătate : Detoxifierea cu lămâi
Pagina a fost generata in 1.8716 secunde