Pe lângă Trei Papuci și Eforie

Cele mai bune zece plaje din lume

887
1
Ce poate fi mai plăcut vara decât câteva ore de relaxare la plajă. Vă prezentăm cele mai bune zece plaje din lume, alese de specialiștii în turism și de turiști. Bineînțeles, din clasament au fost scoase plajele de pe litoralul românesc, pentru a da o șansă și altor locații, mai mult sau mai puțin exotice.


Anse Source D’Argent, La Digue, Seychelles - Plaja de pe această insulă este un adevărat paradis și nu de puține ori a fost desemnată cea mai bună plajă din lume de realizatorii emisiunilor de călătorii, scrie trifter.com. De altfel, este și una dintre cele mai fotografiate plaje din lume, peisajele fiind de o frumusețe rară.
Surfers Paradise, Queensland, Australia - Este un adevărat paradis pentru cei pasionați de surf. Mai mult, plaja oferă o mulțime de oportunități pentru cei care vor să practice și alte sporturi: volei, jetski.Maroma Beach, Yucatan, Mexic - Este destinația perfectă pentru luna de miere sau pentru o vacanță în doi. Climatul tropical asigură turiștilor zile însorite și nopți răcoroase. Această plajă este ideală pentru momente romantice.
Ipanema Beach, Rio de Janeiro, Brazilia - frumusețea acestei plaje atrage anual turiști din toată lumea. E plaja sinonimă cu vara în Rio. Cei care vin pe această plajă trebuie să fie îmbrăcați cât mai sumar pentru ca pielea să se poată bucura de generosul soare din Rio.
Paradise Beach, Mykonos, Grecia - A fost desemnată de specialiști cea mai bună plajă pentru petreceri. De-a lungul ei se află numeroase baruri, cafenele și cluburi în care petrecerile nu se termină niciodată.
South Beach, Miami, Florida - Este una dintre cele mai populare plaje pentru turiști din America. Veți întâlni aici oameni din întreaga lume. Este un loc ideal pentru socializare și pentru petreceri.
Poipu Beach, Kauai, Hawaii - Este locul ideal pentru familiile cu copii. Plaja este plină de atracții pentru copii. Cea mai spectaculoasă experiență este admirarea priveliștii minunate din elicopter. Există astfel de oferte pentru întreaga familie.
Larvotto Beach, Monte Carlo, Monaco - Trebuie să vă gândiți bine atunci când alegeți această plajă. Bugetul trebuie să fie unul pe măsură. Este plaja unde vă veți întâlni cu vedete și cu cei mai bogați oameni din lume
Pink Sands Beach, Harbor Island, Bahamas - Este plaja ideală dacă doriți să vă relaxați și să vă deconectați total. Este celebră pentru nisipul roz foarte fin.
Clifton Beach, Cape Town, Africa de Sud - Este un adevărat paradis aflat la doar câteva minute de agitația unei mari metropole. Noaptea, petrecerile se țin lanț.


Comentează știrea

ROMANA
30 iulie 2011
REALITATEA

AIUREA...DISCUTATI DISCUTII ! AM FOST SI IN SPANIA,SI TURCIA SI GRECIA.VAX ! PLAJA CA IN ROMANIA NU VETI GASI PE NICAIERI.ALTCEVA PROBABIL DOREATI SA SUBLINIATI : CA IDIOTI SI DOBITOCI PRECUM CONDUCATORII ROMANI NU ATI MAI ZARIT PE NICAIERI.ASTA ESTE CU TOTUL ALTCEVA .IAR CEA MAI TARE PLAJA DIN LUME ( ASA...CA PENTRU CUNOSTINTELE VOASTRE GENERALE ) SE AFLA IN INDIA. MAI CITITI SI DOCUMENTATI-VA ,INAINTE DE A SCRIE .

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : Balonul oval trage spre Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3324 secunde