Cele mai nebune locuri pentru sex în aer liber

1461
1
Cele mai nebune locuri pentru sex în aer liber - celemainebunelocuripentrusex-1371841310.jpg
Sexul în aer liber are beneficii la fel de mari precum sportul în natură. Cosmpolitan.ro ne spune care sunt cele mai potrivite locuri din natură pentru astfel de activități:

În parc. Faceți o plimbare nocturnă în parc și fiți relaxați pe o bancă retrasă. Chiar dacă nu ați plănuit momentul, nu va rezista tentației de a te avea pe loc. În plus, parcurile sunt concepute pentru a încuraja mișcarea, iar voi puteți adapta momentul.

Pe acoperișul blocului. Dacă blocul pe care plănuiți întâlnirea este mai mic decât cele din jur, vă recomandăm să așteptați lăsarea întunericului pentru o partidă de sex la înălțime. Dacă este un bloc înalt, puteți risca și pe lumină dacă aveți grijă să blocați ușa de acces.

În mașină. Deși nu este recomandat să faceți sex în timp ce unul dintre voi conduce, puteți începe activitatea. Când tensiunea sexuală atinge apogeul, este momentul să renunțați la inhibiții. De recomandat să încercați asta doar pe întuneric.

Pe plajă. Chiar dacă nisipul și apa au inconvenientele lor, trebuie să vă lăsați pradă pasiunii măcar o dată pe plajă. În apa mării nu este recomandat să riscați, din cauza microbilor.

Comentează știrea

dani
24 iunie 2013
gay-bi

Caut un tip bi pt un sex pe plaja sau pe bloc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8206 secunde