Cinci efecte negative ale sexului de împăcare. Vezi care sunt acestea!

122
Cinci efecte negative ale sexului de împăcare. Vezi care sunt acestea! - efectenegativesex-1384428892.jpg

Articole recomandate

Aproape toate cuplurile afirmă că sexul de împăcare este cel mai plăcut și că reprezintă o activitate benefică pentru cuplu, dar specialiștii din Statele Unite au arătat că această teorie este una falsă.

Psihologii americani au realizat un studiu în rândul cuplurilor care s-au certat și au făcut sex pentru a se împăca, iar rezultatul cercetării a fost unul devastator: sexul de împăcare are același efect nociv asupra creierului precum cocaina.

Iată mai jos care sunt efectele negative ale sexului de împăcare:

1. Întărește cearta și drama emoțională

Psihologul Seth Meyers afirmă că în momentul în care cuplurile au parte de o partidă nemaipomenită de sex după o ceartă vor dori, în subconștient, să se certe din nou, pentru că recompensa pentru împăcare este una pe măsură. În acest fel, drama emoțională va fi și mai mare.

2. Sentimentele negative cresc

Atunci când faci sex de împăcare, nu rezolvi problema pe care o ai în cuplu, ci doar sari peste ea. Multă lume privește acest tip de sex ca pe o activitate care oprește sentimentele negative dintr-o relație.

De fapt, sexul de împăcare nu face decât să adune mai mult venin în fiecare partener.

3. Sexul devine dependență

Datorită sexului de împăcare, cei doi parteneri trec de la agonie la extaz, însă acest lucru îi face să reacționeze precum dependenții de droguri, în special cei care consumă cocaină.

4. Te poți simți penibil

Psihologul american a adăugat că, în cazul în care în timpul partidei de sex îți trece prin cap motivul pentru care v-ați certat, ai putea să te simți penibil, deoarece nu știi dacă să te bucuri de partida de amor sau să te enervezi din nou pe partenerul tău.

5. Doar plăcerea contează

De multe ori, sexul de împăcare doar te face să uiți temporar de ceartă și să te gândești, pe moment, exclusiv doar la plăcerea pe care ți-o oferă o partidă de amor. Însă apoi îți amintești motivul pentru care v-ați certat și practic nu ați rezolvat nimic.(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cum comunici mai bine în cuplu
Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să-ți cunoști iubitul mai bine
Pagina a fost generata in 2.5009 secunde