Sfaturi pentru o viață sexuală "picantă"

425
Sfaturi pentru o viață sexuală
Atunci când ești foarte atrasă sexual de partenerul tău, nu de puține ori există tendința de a trece direct "la fapte", fără a sta prea mult pe gânduri. Nu este o idee rea să procedezi în acest fel, dar există posibilitatea de a avea parte de o experiență sexuală incendiară, dacă respecți câteva sfaturi "hot".

Cum să ai parte de o viață sexuală incendiară

În primul rând, pregătește-te din timp și pune-ți "pe jar" iubitul înainte de a petrece noaptea împreună. Ar fi o idee grozavă să îi dai o "temă" la care să se gândească întreaga zi. De exemplu, îi poți da încă de la prima oră un mesaj provocator în care să îi menționezi ce ai de gând să îi faci mai încolo...Nu trebuie să îți fie jenă să procedezi așa, încearcă să fii cât mai directă și cu siguranță nu vei da greș. Dacă ești o femeie încrezătoare în forțele proprii, îi poți da chiar un mail cu o poză atașată, însoțită de un mesaj de genul: "Ce zici, încercăm și noi asta mai târziu"?. Cu siguranță iubitul tău se va gândi întreaga zi la tine. Bărbații adoră femeile cu atitudine, așa că nu mai pierde vremea și dă dovadă de creativitate.

Preludiul face diferența

Deși majoritatea bărbaților cred că preludiul este necesar doar femeilor și de multe ori trec foarte repede peste această etapă, specialiștii au ajuns la concluzia că acest pas este mai mult decât necesar și nu ar trebui omis niciodată. Ba mai mult, acele persoane care vor să își reinventeze viața sexuală și să trăiască senzații noi ar trebui să încerce și "sexul..lent". Nu te speria, nu este vorba despre ceva plictisitor. Ar fi o idee foarte bună ca înainte de actul sexual în sine, să vă familiarizați unul cu celălalt, chiar dacă vă cunoașteți de foarte mult timp.

Continuați cu mișcări lente și nu vă grăbiți să ajungeți la punctul culminant. Veți rămâne surprinși cât de plăcută poate fi o astfel de partidă, în care acordați mai multă importanță detaliilor. La final, încercați să rămâneți cât mai mult timp "în contact". Poate fi extrem de sexy să rămâneți în acest fel câteva momente, timp în care vă priviți în ochi și să vă simțiți respirația... După aceea, poți să-ți impresionezi iubitul apelând la ceea ce sexologii americani numesc "dirty talk". Cu siguranță ai mai întâlnit acest termen până acum. Așa că, data viitoare când faci sex, încearcă să aplici acest scenariu, cu siguranță nu va regreta niciunul dintre voi. Sexul sălbatic poate fi incitant, dar o partidă de "sex lent" poate fi secretul unei vieți sexuale cu adevărat incendiare.

(sursa:www.femina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru mai mult sex
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale ca să fie dependent de tine
Pagina a fost generata in 1.505 secunde