Locuri interzise în care merită să faci dragoste în noaptea dintre ani

415
Locuri interzise în care merită să faci dragoste  în noaptea dintre ani - locurisex-1384428807.jpg

Articole recomandate

Noaptea de Anul Nou este ocazia perfectă pentru a face un lucru inedit, ceva ieșit din co-mun, ceva ce în restul timpului nici măcar nu îți trece prin cap să încerci. De ce ai alege să faci ceva extravagant în noaptea dintre ani, când restul lumii bea și mănâncă? Păi tocmai din acest motiv: când ceilalți se mulțumesc să întâmpine Anul Nou în mod tradițional, la masă, tu te poți furișa împreună cu iu-bitul tău pentru a face sex într-un loc interzis.

1. În garaj

Există o mulțime de locuri interzise în care poți face sex de Anul Nou, în funcție de locul în care te afli. Dacă mergi la un party organizat acasă la prietenii tăi, profită de ocazie pentru a-ți invita iubitul la un quickie în garaj. Cercetează "teritoriul" dinainte, pentru a vedea dacă ușa este închisă și trebuie să ceri cheia. Găsește o scuză plauzibilă, cum ar fi că ai nevoie de ceva anume, ce știi sigur că se află în garaj. La cât de euforică va fi atmosfera, nimeni nu va intra la bănuieli.

2. În spatele unei clădiri

Dacă noaptea dintre ani te prinde la un restaurant, poți ale-ge să faci sex la baie, dar este posibil să fiți surprinși în orice moment, mai ales că baia este cea mai frecventată încăpere când este rost de băutură multă. Așa că cel mai bine ar fi să te fu-rișezi împreună cu iubitul tău în spa-tele restaurantului sau într-un loc cât mai ferit de ochii curioșilor. Trebuie să vă mișcați repede, dacă nu vreți să înghețați.

3. În sala de fitness

Îți petreci noaptea dintre ani la o pensiune sau o cabană de munte? Atunci ia în calcul posi-bilitatea de a face sex într-un loc cu totul și cu totul inedit: în sala de fitness. Cele mai multe pensiuni dispun de astfel de săli, iar în noaptea dintre ani poți fi sigură că nimeni nu calcă pe acolo, toți fiind preocupați să se delecteze cu mâncare și bău-tură. Interesează-te cum poți avea acces în sala de fitness sau în orice altă încăpere pentru turiști: piscină, saună, sală de biliard etc.

4. În parc

Dacă noaptea dintre ani te prinde în centrul orașului, la un concert sau la focurile de artificii, ia-ți iubitul și căutați un loc întunecat din cel mai apropiat parc. Slabe șanse să vă deranjeze cineva, mai ales dacă alegeți să faceți sex chiar la miezul nopții.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cum comunici mai bine în cuplu
Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să-ți cunoști iubitul mai bine
Pagina a fost generata in 2.9587 secunde