Concerte pe toate gusturile la Goblin Nightwatcher din Vama Veche

503
Concerte pe toate gusturile la Goblin Nightwatcher din Vama Veche - goblin-1309944274.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8 iulie-25 august, pe scena clubului Goblin Nightwatcher din Vama Veche, sunt anunțate cinci concerte live care vor aduce în fața turiștilor trupe românești de toate genurile.

Astfel, prima trupă care va susține o reprezentație live în data de 8 iulie este East Roots din București. Cu prilejul acestui eveniment, băieții își vor lansa primul EP și vor distribui gratis 300 de CD-uri cu noul album. Warmup-ul și afterparty-ul vor fi susținute de DJ precum Chesarion, Phlo da Shaolin, Ras T și Dani.

Trupa românească Travka va concerta la Club Goblin, în data de 15 iulie, începând cu ora 21.00. Pe 21 iulie, vamaioții se vor putea bucura de ritmurile britanice/indie ale trupei românești Toulouse Lautrec. Seara de 4 august va fi dedicată punk-ului cu un concert al trupei Niște Băieți, iar în data de 25 august, va urca pe scena clubului Goblin trupa românească de hip-hop Subcarpați. Menționăm că intrarea la toate evenimentele organizate de Goblin Nightwat-chers din Vama Veche este gratuită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iulie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne protejăm părul vara
Pagina a fost generata in 0.5474 secunde