CONCURS! Câștigă o intrare de 2 PERSOANE la Centrul SPA IAKI!

4787
18
De Dragobete, Cuget Liber și Hotel IAKI Mamaia îți oferă ocazia de a câștiga o intrare de două persoane la Centrul SPA IAKI pentru a te bucura alături de persoana iubită de un set de servicii de relaxare complet, într-un cadru exclusivist: piscină interioară, saună, fitness, jacuzzi, duș vichy, duș emoțional sau spinning, în valoare de 258 de lei!


La Centrul de relaxare IAKI SPA redescoperiți starea de echilibru a trupului, minții și sufletului! Așezat în centrul stațiunii Mamaia, la numai 20 de metri de plajă, fostul hotel București a fost cumpărat în anul 1999 de către marele fotbalist român, Gică Hagi. Imediat a intrat într-un amplu proces de renovare și transformare, iar doi ani mai tarziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de patru stele s-a adăugat pe harta Mamaiei - Hotelul Iaki. Scroll mai jos pentru regulamentul concursului...


REGULAMENT CONCURS


Iată ce trebuie să faci: 


1. Lasă un comentariu la acest articol, articolul OnLinEstetic sau Cora în care trebuie să formulezi un mesaj romantic adresat persoanei iubite.


2. Strânge cât mai multe voturi pentru a fi unul dintre câștigători. ATENȚIE - Dacă ați postat câte un comentariu în toate paginile de concurs, voturile se vor aduna! Mesajul din comentarii poate fi același pe toate paginile.


De exemplu:
Ion POPESCU are un comentariu pe acestă pagină de concurs, la care a strâns 100 de voturi și câte un comentariu pe celelalte două pagini de concurs, la care a strâns 80 și respectiv 120 de voturi. Astfel, Ion POPESCU are un total de 300 de voturi.
 
3. Primii 6 concurenți ale căror comentarii strâng cele mai multe voturi vor câștiga un premiu în funcție de totalul voturilor strânse.  


4. Le poți spune prietenilor tăi de pe Facebook să te voteze dacă vei copia și posta acest link: http://bit.ly/12Kyl4H pe pagina ta. 


Premierea se va face în funcție de numărul voturilor strânse pe comentariu astfel:


Locul I  - O intrare de două persoane la Centrul SPA IAKITe poți bucura alături de persoana iubită de un set complet de servicii de relaxare


Locul II - Un abonament de 5 ședințe pentru masaj de relaxare oferit de OnLinEstetic

Locul III - Un tratament de epilare cu zahăr, oferit de OnLinEstetic


Locul IV - Un tratament cosmietic facial, oferit de OnLinEstetic



Locurile V și VI - câte un coș cu produse oferit de Cora


SUCCES!


Puteți posta comentariile și vota până duminică, 24 februarie, la ora 8.00, iar câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, la ora 12.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site www.cugetliber.ro, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.

La sfârșitul regulamentului pe care îl citiți acum, găsiți afișat un clasament cu voturile strânse până în prezent de participanți pe pagina de concurs. Clasamentul se actualizează în timp real.


FOARTE IMPORTANT: 
VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN ȘI O ADRESĂ DE E-MAIL VALIDĂ.
  • O persoană poate participa doar cu un singur mesaj.
  • Nu vor fi luate în considerare mesajele ce nu se încadrează în tema concursului.
  • Persoanele cu orice grad de rudenie ale unui concurent deja înscris nu pot participa la concurs.
  • Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului.
  • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.
  • Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
valentina guz
19 februarie 2013
te iubesc

Te-a ales inima, nu stiu dupa ce criterii. Nu stiu cum ai reusit sa o deschizi, sa-i dai aripi, sa o faci sa rada fara voia mea. Te iubesc.

Nan Paula
19 februarie 2013
Te iubesc!

Te iubesc mult!

Scutaru
20 februarie 2013
Irina-Marcela

Mi-as dori ca fiecare minut petrecut alaturi de tine,sa iti aduca in suflet fericire si bucurie,iar impreuna sa trecem peste tot raul si greutatile vietii.Te iubesc.

Popa Marius
20 februarie 2013
Concurs

Ceea ce vei iubi tu, mă voi strădui să înțeleg și eu, iar mai apoi… să iubesc. Asta nu pentru că e necesar, ci pentru că sunt conștientă că tot ceea ce are legătură cu tine, are legătură și cu mine.

CLAUDIU@DANA
20 februarie 2013
KISS

E suficient un zâmbet de-al tău și inima îmi bate mai tare, un sărut de-al tău și inima o să-mi ia foc, o mângâiere de-a ta și norii să-mi fie prieteni! Sunt doar îndrăgostit

Moldoveanu Georgeta
20 februarie 2013
Concurs

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Filis
21 februarie 2013
Love is in the air

Te-am iubit,te iubesc,te voi iubi in viata asta si in URMATOAREA!

Badescu Margareta
21 februarie 2013
concurs

E placut sa stii ca undeva, in lume, cineva detine cheia existentei tale. Poate ca pentru lume esti doar o simpla persoana, dar nu uita ca pentru o anumita persoana esti intreaga lume!

ruxandra
21 februarie 2013
filis

votez pentru filis

Clau
21 februarie 2013
Concurs

dai plus la declaratia ei

Răspuns la: filis
Adăugat de : ruxandra, 21 februarie 2013
votez pentru filis
18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5983 secunde