Concurs pentru șefia Gărzii de Coastă Constanța

322
3
Concurs pentru șefia Gărzii de Coastă Constanța - cristianrogojeanu-1358339707.jpg

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră organizează, pe 30 ianuarie, concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă. Cei interesați pot depune dosarele până vineri, 18 ianuarie, la ora 16,00.

Condițiile impuse de IGPF sunt: să fie absolvent de studii universitare de lungă durată, să aibă cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, să nu fie sub efectul unei sancțiuni disciplinare, să nu se afle în curs de urmărire penală, să fi obținut în ultimii trei ani calificativul de cel puțin "Bine" la evaluarea de serviciu pentru polițiști, respectiv "foarte bun" la aprecierea de serviciu pentru cadrele militare, să aibă trei ani vechime în funcții de conducere în unități ale M.A.I., să aibă zece ani vechime în muncă din care cinci ani în M.A.I., să aibă gradul profesional minim comisar șef de poliție.


Comisarul șef Cristian Rogojeanu (foto), cel care asigură în prezent interimatul la conducerea Gărzii de Coastă, nu a dorit să precizeze dacă va participa la concurs.


Comentează știrea

toba
16 ianuarie 2013
sunt foarte pregatit ?

din 30.01.2013 voi fi cel mai bestial "director "al garzii, toate muie-riile sa fi pregatite ce mama dracului

stia el ceva
16 ianuarie 2013
ce vesel este nea cristi

se pare ca i-a mai trecut din veselie intre timp, se poate si la pensie

playcuboii
16 ianuarie 2013
zambitorul de la hamangia

ha,ha,ha, ce frumos ranjam odata dar acum vine toba si ma sparge

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2236 secunde