CONCURS. Câștigă 1 VOUCHER de 150 de EURO la Silhouette!

2330
1
CONCURS. Câștigă 1 VOUCHER de 150 de EURO la Silhouette! - silhouette7-1352204723.jpg
Cuget Liber îți oferă ocazia de a câștiga unul dintre cele 2 vouchere în valoare de 150 de euro, ce poate fi folosit pentru a beneficia de serviciile de înfrumusețare sau slăbire puse la dispoziție de centrul Silhouette!

În acest an se împlinesc 10 ani de succes Silhouette, devenit brand-ul cu cu cea mai importanta investiție tehnologică din Romania, conceput pentru a oferi clientelor și clienților tehnologia și produsele cele mai performante.
Cele 5 centre Silhouette din țară (București, Constanța și Iași) oferă servicii personalizate pentru fiecare client și problemă în parte, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultra-performantă, supraveghere medicală pe tot parcusrul terapiei și personal cu experiență, specializat în strainătate, făcând din Silhouette un leader de necontestat în domeniul frumuseții din România.


Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga unul dintre cele 2 vouchere Silhouette:

1. Intră pe pagina de Facebook a Cuget Liber și dă-ne un LIKE. Click AICI (această etapă validează participarea la concurs). Dacă ești unul dintre utilizatorii care a dat deja LIKE la pagină, atunci ești ca și înscris.

2. Lasă un comentariu la acest articol de pe site (nu pe Facebook) în care să ne spui ce înseamnă pentru tine frumusețea feminină. Strânge cât mai multe voturi la comentariul tău și poți fi unul dintre cei doi câștigători ai voucherului Silhouette în valoare de 150 de euro.

Primii 2 concurenți ale căror comentarii vor primi cele mai multe voturi, vor intra în posesia unui voucher! Comentariile ce pot primi "raportat ca inadecvat" de la alți useri sau participanți rău intenționați vor rămâne valide până la finalul concursului. De asemenea, voturile negative nu vor fi luate în considerare.

FOARTE IMPORTANT!

• La postarea comentariului folosește NUMELE, PRENUMELE și o adresă de e-mail validă.

• Like-ul de pe pagina de Facebook validează participarea ta la concurs, deci este obligatorie.

• Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului.

• Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.

• Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.



Comentează știrea

hermes replica riding boots
23 septembrie 2014
hermes replica riding boots

hermes replica riding boots http://potkolesino.com/css/hermes-replica-riding-boots--2626.html imitation hermes birkin bag victoria beckham uacmemikk

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Fun : Parada cățeilor la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.0318 secunde