Șoferul care a murit, duminică, în accidentul din zona Carrefour avea o alcoolemie de doi la mie!

487
1
Șoferul care a murit, duminică, în accidentul din zona Carrefour avea o alcoolemie de doi la mie! - alcooltest21318322913-1352205580.jpg

Șoferul care a murit, duminică, într-un accident rutier care a avut loc în zona Carrefour, din Constanța, avea o alcoolemie de doi la mie, așa cum a reieșit în urma efectuării necropsiei cadavrului.


Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6,30, când Ciprian S., de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Seat, pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre localitatea Ovidiu spre Constanța, ajungând la Km 204+168, în dreptul reprezentanței Renault, din cauza neatenției în conducere și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, precum și din cauza ceții, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu capul separator de benzi din beton aflat pe axul drumului.


Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.


Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer, el decedând pe loc. Alți doi tineri, Cristian B., de 18 ani, și Mihai D., de 24 de ani, au fost transportați la spital în stare de comă, iar Nicușor D., de 22 de ani, a scăpat cu răni care nu-i pun viața în pericol.


Comentează știrea

Vasile
6 noiembrie 2012
???

Dumnezeu sa ii ierte

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0502 secunde