Consola de gaming Nvidia poate rula jocuri pentru Android și pentru PC

216
Consola de gaming Nvidia poate rula jocuri pentru Android și pentru PC - nvidia-1358095698.jpg
Cea mai cunoscută companie de procesoare și plăci video pentru PC, Nvidia a făcut un anunț surprinzător în cadrul evenimentului CES 2013 din Las Vegas. Fiind recunoscută ca cea mai bună firmă producătoare de plăci video, Nvidia s-a decis să se extindă pe piața de gaming, astfel a prezentat o consolă portabilă de gaming, ce poartă numele de Nvidia Project Shield.

Ecran full HD

Noua consolă poate rula jocuri pentru sistemele de operare Android, precum și titluri pentru PC, jocuri care vor fi transmise către dispozitiv prin intermediul unui dispozitiv Wi-fi gratuit, ceea ce reprezintă premieră în domeniul consolelor.

Design-ul consolei de la Nvidia este destul de frapant. Consola dispune de un controller interconectat cu un ecran destul de mare, având în vedere că aceasta este o consolă de tip handheld. Dispozitivul dispune de ultimul model de procesor mobil Nvidia Tegra 4, ceea ce face ca jocurile să strălucească pe display-ul cu touchscreen capacitiv, ce are o dimensiune de 5 inch și este capabil să redea imagini în full HD, la 720p.


Ce știe să facă cu PC-ul


Dispozitivul portabil nu poate funcționa numai ca o consolă de jocuri bazată pe Android, cum ar fi OuYa, dar poate fi conectat prin wireless la un PC și poate fi folosită pe post de controller cu un ecran capabil să afișeze imaginea jocului ce rulează pe PC, dar toate acestea cu condiția ca PC-ul să dispună de o placă video cu un GPU GeForce Nvidia GTX 650 sau mai mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : VALVE deschide robinetul de bani
Pagina a fost generata in 0.3843 secunde