Crezi că te înșeală? Iată cum să îl dai în vileag

436
Crezi că te înșeală? Iată cum să îl dai în vileag - inseala1362665133-1362705443.jpg
"Huffington Post" a întocmit o listă cu șase pași de urmat care pot ajuta femeile în impas să crească din punct de vedere emoțional, indiferent dacă partenerii le sunt fideli sau nu. 

Identificați-vă sentimentele

Dacă sunteți atât de preocupate să nu țineți seama de sentimente, atunci treceți cu vederea un dar prețios. Ești unică și ai o valoare inerentă doar pentru că ești cine ești. Meriți să fii prețuită și tratată cu respect atât fizic, emoțional cât și spiritual. 

Vorbește cu partenerul tău despre îngrijorările și sentimentele tale

Odată ce ai identificat acele sentimente profunde, încearcă să vorbești cu partenerul despre cum comportamentul lui te afectează. Chiar dacă furia este justificată, partenerul nu va asculta dacă tonul vocii este mânios. Te vei simți mai bine în propria piele dacă veți comunica respectuos.

Observă reacția și limbajul corpului

Dacă partenerul tău te înșeală, poate să răspundă prin negarea acestui lucru, dând vina pe el sau pe tine într-un mod furios. Dar îl vor da de gol postura prin care încearcă să preia controlul sau privitul în podea din cauza rușinii, poate chiar să fie umil și să-i pară rău pentru ceea ce a făcut. 

Confruntă-l cu dovezi 

Costuri suplimentare misterioase, poze, conversații indecente din telefonul său, conturi de e-mail ascunse sau chiar aplicații de pe telefon prin care încearcă să aibă parte de o aventură. Arată-i dovezile. El poate nega totul cât timp nu i se arată dovezi. 

Cere-i să fie sincer

După ce l-ați confruntat cu dovezi ale infidelității sale, cere-i să fie sincer. Este posibil să cereți ajutorul unui terapeut dacă insistă că relația nu a mers din cauza sexului sau a unui terapeut de familie dacă a existat numai o singură aventură extraconjugală.

Stabiliți limite fizice și emoționale pentru binele personal 

Fiți pregătită să stabiliți limite fizice și emoționale pentru a vă menține în condiții de siguranță. Dacă partenerul dumneavoastră a vizitat cluburi de striptease sau a avut orice altă interacțiune sexuală cu o altă persoană, trebuie să vă faceți testele pentru bolile cu transmitere sexuală(BTS) pentru propria informare.

(sursa: adevarul.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Diverse : Cum îți păstrezi partenera fidelă?
Pagina a fost generata in 1.5667 secunde