Concurs Cele mai importante deosebiri dintre femeie și bărbat

316
1
Cele mai importante deosebiri dintre femeie și bărbat - diferentebarbatfemei-1362484844.jpg
1. Rezistența la durere

Știm toate că orice bărbat, oricât de mare, de puternic de bărbos sau de fioros ar fi el, când se taie la deget, când își dă cu ciocanul peste unghie, sau capătă vreun guturai întâi înjură cum știe el mai bine, apoi strigă după ajutoare (după mămica, în principiu). Femeile au crampele lunare, au durerile de cap și nasc și oricând ar suporta orice durere cu mai mult stoicism decât orice bărbat.


2. Când îl vedem pentru prima dată

Când femeile văd un bărbat bine, îi zâmbesc frumos, clipesc de două ori, se uită în altă parte, apoi îl privesc din nou, pentru a se asigura că au fost reperate ca persoane de interes.

Când bărbații văd o femeie bine... ei: se holbează de parcă ar fi singura femeie de pe Pământ, fluieră, aplaudă și multe replici inteligente.

3. Dorința de a-ți prezenta jumătatea

Părinții, prietenele, rudele și colegii trebuie să știe cu cine ieși, cine este bărbatul care te face fericită. Bărbații ne vor prezenta prietenilor pentru a ne testa, apoi, după ce s-au convins de aproximativ 30 de ori că suntem în regulă, ne vor prezenta mamei.

4. Felul în care comunicăm

Bărbații spun adesea ce au pe suflet, chiar dacă uneori o fac în cel mai necizelat mod cu putință. Femeile, la cealaltă extremă, spun foarte rar ce gândesc și, atunci când o fac, sunt foarte subtile și folosesc un limbaj codificat.

5. Tipurile de prietenii

Femeile se încăpățânează să creadă că pot avea prieteni de sex masculin care nu așteaptă nicio recompensă fizică de la ele. Pe de altă parte, majoritatea femeilor au majoritatea prietenelor în jurul lor doar pentru confortul propriu: ca să vadă că există cineva mai grasă, mai puțin iubită, mai puțin descurcăreață, mai puțin frumoasă, mai puțin deșteaptă decât ele. Dacă femeile se ceartă între ele, iese război.

Și apoi să ne gândim: bărbații, dacă se întâlnesc și își dau noroc, se împrietenesc. Dacă se bat, se împrietenesc apoi. Dacă se îmbătă împreună, se împrietenesc apoi. Dacă se ceartă, se împacă de fiecare dată.

6. De câte ori ne gândim la sex

Studiile au arătat că bărbații se gândesc la sex mult mai des decât femeile.

7. Preferințe alimentare

Femeile, oricât de mult ar pretinde că nu țin la silueta lor, se vor gândi întotdeauna de două ori înainte de a-și cumpăra un sandviș de la fast-food. Bărbații, pe de altă parte, vor mânca întotdeauna mai gras, mai sărat, mai picant și, când vine vorba despre deserturi, întotdeauna le va plăcea cel mai dulce.

8. Împărtășirea cunoștințelor

Majoritatea femeilor vor să fie recunoscute pentru toate lucrurile pe care știu să le facă. La prima întâlnire vor spune totul despre cum au învățat să coasă, să gătească, câte limbi străine știu și așa mai departe.

Bărbații vor împărtăși mai puține lucruri. De exemplu, vor vorbi mai mult despre locul de muncă, așa încât să nu înțelegi că își gătește singur și că este un bucătar excelent.

9. Împărtășirea emoțiilor

Femeile vor să audă cât mai des cât de minunate sunt: cât de iubite sunt, cât de talentate sunt. Bărbații, deși sunt foarte orgolioși și adoră să fie lăudați, nu se vor plânge niciodată în public că iubita lui nu i-a spus că a observat că a slăbit 3 kilograme sau că nu a râs aseară la acea glumă atât de bună pe care a făcut-o.

(sursa: www.kudika.ro)


Comentează știrea

vanatorul
6 martie 2013
articolul

Vad o tendinta de denigrare a barbatilor. Dar ce te astepti de la kudika.ro, site pentru femei? Bineinteles ca le tine partea, ca de, orice cioara isi vede puii frumosi.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Diverse : Cum îți păstrezi partenera fidelă?
Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Diverse : De ce nu mai ai  chef de sex?
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care bărbații le fac în pat
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Fun : Părintele, client fidel
Pagina a fost generata in 1.5764 secunde