Greșeli pe care bărbații le fac în pat

648
Greșeli pe care bărbații le fac în pat - gresealababrbatiinpat-1361886614.jpg
Indiferent de cât de puțin serioasă ar fi relația cu femeia respectivă, există anumite lucruri pe care bărbații le pot spune și care pot răni cu ușurință o femeie, sau o pot face să se simtă prost, sau, mai rău, pot avea efect invers atunci când vor s-o excite. Site-ul www.essence.com ne dezvăluie ce anume nu trebuie să spună sau să facă un bărbat niciodată în pat.


Neatenția: Să nu fii atent la ce-ți spune că-i place și la ce-ți spune că nu-i place, având în vedere că nu toate femeile sunt la fel, și ceea ce funcționează pentru una, nu funcționează și pentru o alta.

Romantism: Să nu știi să faci diferența între "a face dragoste" și "a face sex".

Să pui întrebări: …Mai ales legate de punctul culminant. Femeile devin iritate când le întrebi dacă au ajuns la orgasm, fiindcă se presupune că un bărbat sigur pe el, care știe ce face, va ști și când partenera lui are orgasm.

Să interpretezi greșit: Atunci când vine vorba de anumite mesaje subtile, mai exact de limbajul corpului, le poți interpreta pe dos, iar reacțiile ei să nu te mire dacă vor fi pe măsură.

Să încurci mișcările: Înfige odată cuțitul unde trebuie, decât să tot freci o oră diverse părți ale corpului!

Să fii egoist: Ai grijă doar de tine să ajungi la orgasm, apoi, odată satisfăcut, nici nu-ți mai pasă de parteneră. Să nu te miri dacă e ultima oară când o vezi!

Peste măsură de excitat: Când ești peste măsură de excitat, din toate punctele de vedere, și o mai și arăți, echilibrul dintre parteneri se strică.

Transpiri prea mult: Și încep să-ți curgă picăturile de transpi-rație exact pe fața ei. Să nu te miri dacă îi vine să vomite sau dacă o să-și pună o haină de ploaie cu proximă ocazie.

Neîngrijit: Ai unghiile netăiate la picioare și călcâie aspre.

Sforăi: N-are legătură cu sexul dar îl poate afecta, cu siguranță.

Nesimțirea: Să începi să tragi vânturi în timpul unei partide de sex.

Să fii plictisitor: Să nu ai pic de inventivitate lângă ea, în pat.

Să te lauzi: Să te apuci să-ți lauzi "instrumentul", să-l alinți și să-i vorbești în diminutive.

Să n-ai limite: Și după ce parte-nera ajunge la orgasm, să nu te dai jos după ea încă vreo două ore, până când probabil o să-ți zică de la obraz că a doua zi dimineață trebuie să meargă la serviciu, totuși!

Să nu urmezi instrucțiunile: Și să crezi că o cunoști mai bine decât se cunoaște ea însăși!

Lipsit de blândețe: Mai ales în zona sânilor, și să te apuci să-i frămânți ca pe cocă și să le sucești sfârcurile ca pe butoanele de radio. (problemesex.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.319 secunde