Concurs Cum îți păstrezi partenera fidelă?

324
Cum îți păstrezi partenera fidelă? - partenerafidela-1362484987.jpg
Nu avem nevoie de mulți bani pentru a fi un tată bun și, astfel, un partener bun. Dacă îți dorești ca partenera ta să fie fidelă, venitul tău nu este important, deoarece nevoile nutriționale ale copiilor sunt relativ ușor de respectat. 


Asta înseamnă, prin urmare, că femeile sunt credincioase din alt motiv. Copiii au nevoie de îngrijire socială mai mult decât orice alt animal de pe planetă. Prin urmare, este logic ca o femeie să persiste numai dacă partenerul ei este un tată bun. Odată ce o femeie are copii, nu este nimic mai important pentru ea. Securitatea materială nu face o femeie fericită, iar persoa-nele cu "venituri scăzute" nu trebuie să își facă griji în această privință.

Data viitoare când îți dorești să stai mai mult la locul de muncă, lasă gândul sânilor partenerei să te ducă rapid acasă. Ține mine că o femeie are propriul restaurant pentru copii imediat sub hainele ei și că, de aceea, este mult mai probabil să părăsească un bărbat bogat, dar care este un tată iresponsabil decât pe unul sărac, dar care este intens implicat în dezvoltarea socială, emoțională și intelectuală a copiilor. În lumea dezvoltată, monogamia nu înseamnă supraviețuire sau bunuri materiale.

Cel mai eficient mod de a avea o parteneră fidelă este să concepi un copil sau mai mulți copii, de fapt, și să fii un tată minunat!

(sursa: www.sexgen.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Diverse : De ce nu mai ai  chef de sex?
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Diverse : Greșeli pe care bărbații le fac în pat
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Fun : Părintele, client fidel
Pagina a fost generata in 1.6484 secunde