Cum prelungești iubirea de-o vară

101
Cum prelungești iubirea de-o vară - fondprelungesteiubirea-1380714813.jpg

Articole recomandate

Nu mai e un secret faptul că vara ne îndrăgostim mai cu spor - e cald, petrecerile sunt în toi, pielea e la vedere... Din păcate, de cele mai multe ori, iubirea durează până la sfârșitul verii, când ne trezim la realitate și ne reluăm propriile drumuri. Dar dacă tipul ăsta are ceva special, dacă el e cel pe care l-ai căutat atâta amar de vreme? În cazul în care îți place mai mult decât orice tip pe care l-ai întâlnit până acum, e foarte posibil ca sentimentele tale pentru el să fie reale, și nu doar o îndrăgosteală de ocazie. Și, în acest caz, trebuie să acționezi - nu vrei să-l auzi luându-și adio în septembrie! Urmează sfaturile noastre inspirate!

Fii relaxată

Mai ales la începutul relației, e crucial să nu faceți pași decisivi dintr-odată. Ieșiți cu grupul, flirtați din priviri, vorbiți cu orele despre lucrurile care vă plac, fără să ajungeți la subiectul "noi" sau, mai rău, "sex". Astfel, tensiunea sexuală se construiește treptat, în timp ce vă cunoașteți mai bine și ajungeți să aveți și alte sentimente unul față de celălalt. Sexul spontan nu e o idee de condamnat, doar că luând această decizie, aveți mai multe șanse să rămâneți în stadiul "aventură de-o vară".

Invită-l la o întâlnire inedită

Ca să construiți o conexiune specială, cu potențial de relație serioasă, plusează evitând întâl-nirile clasice, la suc sau în club, și propune-i ceva deosebit, ce n-a mai făcut niciodată - oferiți-vă ca voluntari într-un proiect caritabil sau găsiți un oraș pe care nici unul dintre voi nu l-a vizitat până acum și cunoașteți oameni noi. Acest gen de activități dau "greutate" relației de iubire și, în plus, vă ajută să aflați mai multe lucruri despre celălalt, un lucru important în relațiile de durată.

Confesați-vă

Atunci când subiectul pe care îl discutați îți amintește de o experiență din trecut, nu te închide în tine. După ce ați petrecut ceva timp împreună, e momentul potrivit să-i povestești ceva intim despre tine. În acest fel, și el e încurajat să se deschidă și să-ți povestească o experiență care l-a marcat. Până la urmă, relațiile de durată se bazează pe experiențe comune și prietenie sinceră. Atracția fizică se poate spulbera la un moment dat și dacă asta e tot ce vă leagă, și relația de iubire se va destrăma.

Treceți la acțiune

După momente atât de frumoase împreună și experiențe care v-au legat din punct de vedere afectiv, e normal să vă doriți cu ardoare contactul fizic. Sărutați-vă ușor și savurați fiecare moment - e recomandat să nu începeți cu sex nebun, aveți timp pentru asta mai târziu! Prima voastră noapte împreună ar trebui să fie tandră și intensă, la fel ca relația pe care ați construit-o până acum. Respectând acești pași cruciali, poți fi sigură că relația voastră nu se va rezuma la o aventură de-o vară.

(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să flirtezi ca o "profesionistă"
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să îl dai gata la prima întâlnire
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum vă armonizați dorințele sexuale
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Reinventează-te în trei pași
Pagina a fost generata in 1.567 secunde