Semne care îi arată că ești atrasă de el

165
Semne care îi arată că ești atrasă de el - atractie-1380714975.jpg
Atunci când simți o atracție puternică pentru un bărbat, poate fi suficient să-i arăți asta prin limbajul corpului și să-l lași pe el să facă primul pas. În mod obișnuit, dai anumite semnale și fără să-ți dai seama, dar atunci când vrei să te asiguri că mesajul este livrat, fără să i-l comunici direct, ai la dispoziție câteva semne care îi arată că ești atrasă de el.

Îl atingi atunci când comunici cu el

Atingerea are o putere foarte mare, mai ales dacă este directă, între degetele tale și pielea lui. Momentul în care râzi la o glumă de-a lui poate fi cel mai bun pentru a-l atinge, dar poți găsi și alte pretexte foarte bune, inclusiv scame fictive de pe hainele lui, pe care tu ești atât de drăguță încât decizi să le îndepărtezi din inițiativă proprie.

Râzi la glumele lui

Zâmbetul joacă un rol foarte important în atracție. Poate începe cu gesturi subtile, dar este important să îi zâmbești cu adevărat sincer.

Îți aranjezi părul sau ținuta

Când te aranjezi, îi transmiți în mod subconștient faptul că vrei să arăți bine pentru el. Poate fi vorba de o simplă cută în fustă pe care o netezești sau de mutatul unei șuvițe de păr după o ureche. Cel mai eficient gest de acest tip este însă cel care îi atrage privirea către sănii tăi. Fie că îți prinzi părul sau îl desfaci, ridicarea mâinilor îți ridică automat și bustul, iar privirea lui va fi atrasă pe loc.

Îți îndrepți corpul către el

Modul în care stai în raport cu el îi poate sugera sau arăta cât ești de interesată. În general, poziția în care stai picior peste picior îi indică faptul că ești închisă, dar există și o excepție. Dacă stai lângă el, îți poți ridica piciorul mai depărtat pentru a-l pune deasupra celui mai apropiat de el. Prin acest gest sau prin îndreptarea labelor picioarelor către el, îi arăți că beneficiază de tot interesul tău.

(sursa:www.eva.ro)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.71 secunde