Cum prelungiți preludiul fără să vă plictisiți

219
Cum prelungiți preludiul fără să vă plictisiți - preludiu-1383148640.jpg
Fiindcă anticipația oferă sexului o savoare aparte, ideal ar fi să începi preludiul încă de dimineață!

Da, probabil că n-ai dormit destul și încă n-ai chef de giugiuleală, însă un sărut sau o îmbrățișare vă va ajuta pe amândoi să vă începeți ziua cu dreptul, crescând nivelul de se-rotonină! Dacă vrei să-l pui pe jar, reconstituie o scenă de striptease în timp ce te îmbraci! Va fi nerăbdător să îți arate că a reținut ordinea pieselor vestimentare când ajungi înapoi acasă! În plus, te vei simți mai sexy, iar asta se vede și atrage după sine o dorință sporită a partenerului, dar și o dispoziție favorabilă în cazul tău!

Surprizele erotice fac mai mult decât ore întregi de preludiu!

Strecoară-i din când în când, în buzunar sau în geanta de serviciu, un mic detaliu care să îi aducă aminte ce îl așteaptă acasă. Spre exemplu, pe o cravată de-a lui atașează-i un bilețel pe care să îi scrii că va avea nevoie de ea în seara respectivă. N-o face prea des, însă, fiindcă randamentul lui la locul de muncă va scădea considerabil!

Vorbește-i așa cum n-ai mai făcut-o niciodată!

Arată-i că ai cu ce!

Cu cât te simți mai sexy în pielea ta și mai sigură pe tine, cu atât te va dori mai mult și cu atât mai bine te vei simți. Lasă lumina aprinsă și incită-l cu mișcări provocatoare. Mângâie-te și plimbă-te nonșalantă prin cameră, pe ritmul melodiei lui preferate, fie ea Hip Hop, Rock sau Blues. Poți începe cu un striptease provocator dacă nu îndrăznești să apari într-un prosop care cade, accidental, pe podea în momentul în care ai pășit în cameră.

"Fără obligații"

De când n-ați mai avut o sesiune intensă de sărutat, "fără obligații", așa cum făceați la început? Sărutul este adesea subapreciat când vine vorba de preludiu, însă efectele lui, atunci când este abordat corect, sunt incendiare! Mușcă-l ușor, sărută-l în cele mai inedite poziții și fă trecerea de la buzele lui către ureche, astfel încât să îți simtă respirația plină de dorință pe pielea înfierbântată! Sunt mici detalii care îl vor face să ia foc și totul va fi în avantajul tău, fiindcă va dori să te facă să te simți la fel!

(sursa:www.feminis.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Câte calorii ardem în timpul sexului
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Zone erogene care trezesc pasiunea
Pagina a fost generata in 1.937 secunde