Secrete ca să-ți relansezi viața sexuală în toamna asta

133
Secrete ca să-ți relansezi viața sexuală  în toamna asta - secreteviatasexuala-1383148696.jpg

Articole recomandate

După o vară toridă, viața sexuală poate suferi odată cu scurtarea zilelor, mai ales din cauza lipsei de energie care poate afecta pe oricine la sosirea toamnei.Nu renunța însă la speranța că poți avea o viața sexuală excelentă în noul anotimp și pune în aplicare câteva secrete ca să-ți relansezi viața amoroasă în toamna asta.

Prețuiește varietatea în dormitor

Cel mai mare pericol pentru viața sexuală, odată cu încheierea verii, este rutina. Renunță să-ți mai folosești toate tehnicile la fiecare partidă de sex și încearcă să diversifici "meniul" în dormitor și în funcție de preferințele partenerului. Unii bărbați apreciază foarte mult spontaneitatea, în timp ce alții pot fi perfect mulțumiți cu aceeași "rețetă". Încercă să-l convingi și pe el să fie mai spontan, altfel nivelul de energie scade rapid în dormitor.

Nu te închide în dormitor

Chiar dacă nu mai ai la dispoziție o plajă retrasă sau o poiană pentru o partidă de sex fierbinte în aer liber, nu te limita doar la dormitor odată cu sosirea toamnei. De la sexul la duș până la cel pe masa din bucătărie, nu ignora nici o ocazie de a-ți diversifica viața sexuală. În plus, dacă ești aproape de frigider, poți folosi cuburi de gheață, frișcă, ciocolată sau fructe pentru o experiență delicioasă.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Câte calorii ardem în timpul sexului
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Zone erogene care trezesc pasiunea
Pagina a fost generata in 3.2151 secunde