Polițiștii trebuie să știe cu cât sunt plătiți pentru turele de noapte!

123
Polițiștii trebuie să știe cu cât sunt plătiți pentru turele de noapte! - masinidepolitienoapteapolitiecri-1383148986.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție au transmis un comunicat de presă prin care le atrag atenția polițiștilor asupra modului în care trebuie să fie evidențiate, pe fluturași, orele în care au muncit în tura de noapte. 


"Pe adresa sindicatului au fost primite din partea membrilor mai multe sesizări referitoare la lipsa evidențierii pe fluturașul de salariu a orelor de noapte prestate de aceștia, solicitând sprijinul organizației noastre pentru reglementarea acestei probleme.


Având în vedere aspectele de mai sus, s-a procedat la efectuarea unor verificări, în sensul că au fost contactați telefonic șefii structurilor financiare de la nivelul inspectoratelor județene de poliție, ocazie cu care am constatat că metodologia de întocmire a fluturașului de salariu nu se aplică în mod unitar.


Ca urmare a acestor constatări, am sesizat în scris Direcția Generală Financiară din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care ne-a răspuns prin adresa nr. 396.822 din 17.10.2013, cu precizarea că: "cuantumul valoric al orelor de noapte efectuate se evidențiaza (tipărește) distinct pe fluturașul de salarii astfel ore de noapte.......suma", au precizat sindicaliștii.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3364 secunde