Cum să ai un păr grozav la prima oră

29
Cum să ai un păr grozav la prima oră - par-1418293585.jpg

Articole recomandate

Gata cu nemulțumirile legate de par! Îngrijește-l ca la carte și vei vedea ca în fiecare dimineața va arata surprinzator de frumos.

TREZEȘTE-TE CU VOLUM

Simpla idee ca te vei trezi cu parul lipsit de volum, fara o forma bine definita, te face sa vrei sa mergi din nou la culcare? Am gasit soluția salvatoare, indiferent de lungimea parului.

PENTRU PARUL SCURT: Înainte de a merge la culcare, împarte parul în suvițe, rasuceste-le pe degete si prinde-le cu câte o agrafa de par. Te vei trezi cu bucle fine prin care îți poți trece pur si simplu degetele.

PENTRU O LUNGIME MEDIE: Spala-te pe par si, cât înca este umed, împleteste-l nu foarte strâns. Rasuceste coada si prinde-o într-un coc.

PENTRU PARUL LUNG: Daca vrei sa ai bucle valuri, împarte parul în patru si împleteste suvițele. Dimineața, desfa cozile si aplica un spray fixativ.

EXTRA HIDRATARE

Acum, la începutul sezonului cald, te vei confrunta tot mai des cu uscarea parului, însa nu te îngrijora! Un ulei de par este soluția cea mai buna. Venind în completarea rutinei de îngrijire a parului, uleiurile de par ofera o hranire suplimentara, astfel încât acesta va deveni mai sanatos, și astfel mai ușor de aranjat.

AI PĂRUL ÎNCURCAT?

Daca ai avut un somn agitat, în care te-ai întors de pe-o parte pe alta, cu siguranța ai avut o surpriza neplacuta la trezire. De ce? Pentru ca parul s-a încurcat foarte tare. Cum nu ai timpul necesar la dispoziție pentru a-l peria, prinde-l într-un coc lejer, în partea de sus a capului, pe care sa-l accesorizezi cu o esarfa. Firele rebele nu au nevoie de stilizare.

CE ALEGI? Cea rotunda este ideala daca îți dorești mai mult volum, cea cu dinții de lemn este foarte utila atunci când vrei sa periezi parul ud, iar cea lata este potrivita parului foarte fin.

USUCĂ-L ÎN MOD NATURAL

De câte ori ai folosit în ultima vreme uscatorul de par? Recunosc, eu îl folosesc de fiecare data, motiv pentru care parul a devenit foarte uscat. Pentru a preveni acest lucru, alterneaza uscatul artificial cu cel natural. Pulverizeaza la radacina parului umed un spray pentru stralucire si când te vei trezi vei vedea ca nu mai ai nevoie de alte produse de styling pentru a-ți coafa parul.(sursa>www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Afla totul despre terapia cu argila
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Poziții pentru orgasm exploziv
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Marele secret cârnaților de casă
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Greșeli care pot rata orice salată
Pagina a fost generata in 2.6639 secunde