Cum să te descurci când îți este anulat zborul de avion

92
Cum să te descurci când îți este anulat zborul de avion - anularezbor-1383916280.jpg

Articole recomandate

Multe lucruri pot interfera cu zbo-rurile aeriene care într-un final duc la anularea lui. Nu contează dacă este vorba de vremea rea, probleme mecanice, greve sau circumstanțe neașteptate, toate duc la același lucru. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a depăși un astfel de moment.

Trebuie să îți înțelegi drepturile. Nu îți rezerva un bilet fără să știi ce drepturi ai dacă se întâmplă să fie anulat biletul de avion.

Vizitează pagina de internet a companiei cu care vrei să zbori. Citește politica firmei asupra anulării zborului.

Sună la agenție pentru a rezerva alt bilet dacă ești deja la aeroport. Acest lucru o să te ajute să eviți cozile interminabile de la casa de bilete.

Caută dacă alte companii de zbor oferă rute alternative. Sună sau intră pe internet să verifici dacă există zboruri spre destinația ta. Cu siguranță o să fie mult mai scump dar dacă e un drum important o să merite cu siguranță.

Caută să primești o recompensă dacă ești dezamăgit de acțiunea companiei de a anula zborul. Aceste agenții de cele mai multe ori pot oferi rambursări financiare pasagerilor nemulțumiți.

Legile statului nu obligă liniile aeriene să dea bani pasagerilor nemulțumiți ale căror zboruri de avion au fost anulate. Cu toate acestea, majoritatea liniilor o să vă ofere o sumă de bani pentru a atrage viitori pasageri.

(sursa:www.cumfacsa.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex special pentru vacanță!
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Nu pleca pe munte fără…
Pagina a fost generata in 2.9359 secunde