De ce e bine să consumi, zilnic, hrișcă
Articole recomandate
Mai rar întâlnită în alimentația noastră de zi cu zi, hrișca s-a dovedit a fi extrem de benefică, deoarece este bogată în fier, fosfor, calciu, proteine ușor digerabile, fibre, minerale și vitamina B. Potrivit Click pentru femei, datorită conținutului, această cereală este un bun remediu în tratarea bolilor tractului gastro-intestinal, ficat, reduce colesterolul "rău" din sânge și luptă cu obezitatea.
Meniu doar cu hrișcă
Acoperă un pahar de hrișcă cu apă clocotită și las-o la înmuiat 12 ore. Trebuie să consumi o săptămână acest fel de mâncare, fără să adaugi sare sau alte condimente. În plus, nu uita să bei multă apă și evită să mănânci cu 4 ore înainte de somn. Dacă simți că-ți este foame în acest timp, poți bea un pahar de lapte bătut. De altfel, trebuie să ai câte 3-4 mese de hrișcă în fiecare zi. Dacă nu-ți dorești să pierzi prea multe kilograme, poți adăuga în fiecare porție de hrișcă fructe uscate.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Luni, 23 Decembrie 2013
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Joi, 28 Noiembrie 2013
Luni, 25 Noiembrie 2013
Joi, 14 Noiembrie 2013
Marţi, 22 Octombrie 2013