De ce ești dependentă de horoscop

53
De ce ești dependentă de horoscop - dependentahoroscop-1368973888.jpg
Deși ai impresia că ești o femeie independentă, nu poți să îți începi ziua cu bine până nu citești acel paragraf micuț și plin de vești, horoscopul. 

Te face să te simți specială

Faptul că aparții unei comunități și faptul că acele câteva rânduri sunt scrise special pentru tine, femeia-Leu sau ce zodie ești tu, te ajută să crezi că reprezinți mai mult decât unul dintre miliardele de oameni care populează planeta. Zilnic, cineva cercetează astrele pentru a-ți spune ție la ce să te aștepți.

Te liniștește

Atunci când simți că nimic în viață nu îți mai aparține, că ți se pot întâmpla cine știe ce lucruri îngrozitoare, este liniștitor să citești o încurajare de la un specialist. Ai impresia că știi la ce să te aștepți, deși prezicerile din horoscop sunt ambigue și interpretabile.

Îți oferă scuze

Dacă ai o perioadă mai proastă, iar în horoscop scrie că este influența lui Saturn, atunci nu te mai simți vinovată dacă nu îți ies planurile așa cum credeai. "A fost scris în stele să îți meargă prost" și vei putea ține capul sus în continuare.

Te motivează

Dacă luni dimineață horoscopul tău susține că vei avea o săptămână minunată, atunci vei simți imboldul necesar de a duce la final toate acele planuri mărețe pe care le credeai imposibile. Uneori este nevoie de o mică încurajare pentru a realiza că ești capabilă de fapte mari.

(sursa: cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Mai 2013
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3579 secunde