De ce merită vizitat Disneyland Paris

328
De ce merită vizitat Disneyland Paris - disneylandparis28fb-1393599175.jpg

Articole recomandate

Disneyland Paris este la numai 32 de kilometri de capitala Franței, dar senzația este că ai putea, la fel de bine, să te afli la mii de kilometri de lumea cu care te-ai obișnuit, a cărei înfățișare și ale cărei reguli de funcționare le-ai deprins. Potrivit www.travelmaker.ro, în acest loc se trăiește, se consumă, se respiră iluzie. Plutești prin proiecții 3D, case bântuite, efecte vizuale uimitoare, măști și personaje Disney deghizate. Aparenta izolare a locului (vorbim despre un spațiu enorm, împrejmuit de terenuri verzi absolut goale, ce se întind până la câțiva kilometri de Paris) și toate această explozie de copii transformă Disneylandul francez într-unul dintre cele mai fascinante locuri de pe planetă.


Cum să te descurci. Majoritatea turiștilor care ajung la Disneyland Paris coboară pe aeroportul Beauvais, locul unde aterizează cursele aeriene low-cost. De la Beauvais la Disneyland ai două variante: fie îți rezervi din timp o mașină, prin hotelul unde urmează să fii cazat, fie iei unul dintre autobuzele din parcare, ce pleacă în fiecare oră. În ambele cazuri, prețul unei călătorii dus este de aproximativ 100 de euro de familie. În Disneyland Paris există două categorii de hoteluri. Hotelul Disneyland, construit chiar la intrarea în parc, foarte luxos, rezervat, în general, șeicilor extravaganți și persoanelor cu potential financiar. Aici, o cameră te poate costa până la câteva mii de euro pe noapte.


Apoi, sunt hotelurile pentru ceilalți, turiștii obișnuiți, fiecare având o notă tematică proprie. Prețurile hotelurilor din această ultimă categorie sunt mult mai apropiate de cele peste care dai la un amplasament normal, iar condițiile sunt foarte bune. Micul dejun este inclus în preț, în rest, pentru prânz sau cină trebuie să scoți din buzunar aproximativ 50 de euro pentru două persoane.


Transport gratuit cu autobuzul. Legătura dintre aceste hoteluri și intrarea în Disneyland se face cu ajutorul unor autobuze gratuite, ce pleacă la fiecare 10 minute din fața zonei unde ești cazat și te lasă chiar în fața parcului. Cea mai ieftină metodă ca să vă procurați carduri de acces în Disneyland Paris este să apelați chiar la hotelul unde sunteți cazați. Cardurile respective acoperă întreaga perioadă a sejurului și aveți reduceri consistente. Altfel, dacă vreți să cumpărați direct de la poartă, veți avea surpriza să aflați că un astfel de permis poate ajunge și la 100 de euro pe zi, în weekend, și asta pentru o singură persoană. Cardul de acces la Disneyland vă asigură intrarea în toate atracțiile parcului, ba chiar și acces rapid în anumite locuri, între anumite intervale de timp ale zilei. 


La Disneyland, totul e însoțit de o coadă aferentă: mâncarea, distracția, apa, transportul etc.Așa se face că, din aproximativ 12 ore pe zi, cel puțin 50% din acest timp stai la cozi.


Ce să nu ratezi. Zborul cu Peter Pan. Ești invitat să te așezi într-o mașinărie zburătoare, găzduită într-o casă veche și, câteva secunde mai târziu, te crezi dincolo de nori. Atacul laser al lui Buzz Lightyear. Zbori alături de Buzz, dotat cu un pistol cu laser. Pe traseu, îți apar dușmani, pe care trebuie să-i împuști. Cel cu punctajul cel mai mare câștigă. Stitch Live! Salvezi lumea, alături de teribilul Stitch, în direct, pe un ecran uriaș, în văzul tuturor celor prezenți. Pirații din Caraibe. O cursă fenomenală într-o barcă, trecând în viteză pe sub cascade, căzând în gol, aproape să te răstorni, în timp ce pirații te atacă din toate direcțiile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Diverse : Dușmanii din umbră ai angajatului
Pagina a fost generata in 2.5026 secunde