DESIGN INTERIOR / Cum SCHIMBAȚI fața livingului cu BANI PUȚINI

1254
DESIGN INTERIOR / Cum SCHIMBAȚI fața livingului cu BANI PUȚINI - 7maifondliving-1367937208.jpg
Indiscutabil, fiecare cameră din casă are importanța ei, însă livingul rămâne un spațiu absolut special, vedeta locuinței, pentru că aici ne întâmpinăm musafirii și se creează primele impresii despre proprietarii locuinței.

Așa stând lucrurile, nu e de mirare de ce livingul sau sufrageria, cum vreți să-i spuneți, trebuie să fie tot timpul pregătit de oaspeți, îngrijit și plăcut ochiului. Pentru confortul propriu, dar și pentru impresionarea celor care vă trec pragul, specialiștii Casamea.ro au câteva recomandări, în măsură să vă personalizeze acest spațiu important al casei.

Tapetul rămâne cea mai la îndemână modalitate prin care fața livingului poate fi schimbată. Alegeți așadar un imprimeu bogat, floral, pentru un impact puternic și accesorii care să se potrivească din punct de vedere coloristic și veți obține o schimbare evidentă. Aveți o culoare preferată, de la care nu vă puteți abate? Pentru puțină schimbare, este suficient să folosiți mai multe nuanțe ale aceleiași culori, inclusiv imprimeuri și carouri care conțin această culoare. Este o soluție îndrăzneață, de mare efect!

Șabloanele, o soluție inedită

O altă idee mai deosebită sunt și șabloanele, o soluție garantată în personalizarea livingului. Sunteți liberi să alegeți modelul preferat, cu ajutorul căruia apoi să trasați o linie în partea superioară a pereților. În plus, mizați pe accesorii mari, ieșite din comun, care vor atrage atenția.

Nu ocoliți culorile vibrante

Din comoditate sau teamă că nu v-ar ieși culoarea, vă complaceți în eternul alb ca și nuanță pentru pereții livingului? Este momentul să îndrăzniți și să zugrăviți livingul într-o culoare cât mai îndrăzneață. O idee interesantă este și aceea de a lăsa vopseaua… nealiniată și de a păstra o margine brută.

În plus, culorile au un impact puternic și asupra finisajelor, cât și în cazul mobilierului și al accesoriilor. Practic, nu există colțișor dintr-un interior care să nu poată fi colorat. Cât privește intensitatea culorilor, este foarte importantă, dar rămâne o opțiune personală. De exemplu, culorile vibrante nu sunt recomandate persoanelor conservatoare, însă pentru cele îndrăznețe, singura problemă va fi puterea de a se limita la doar două-trei nuanțe.

Dacă vă doriți un living "eco", indiscutabil, verdele este culoarea potrivită. Evident, în nuanțe diferite, de la verde "relaxat", la verde aproape fosforescent și forme organice vor crea o atmosferă liniștită, dar foarte chic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru decorarea livingului
Pagina a fost generata in 0.1661 secunde