Despre SEX fără perdea | «Este adevărat că după ce faci sex îți cresc sânii?»

1225
Despre SEX fără perdea | «Este adevărat că după ce faci sex îți cresc sânii?» - sani-1311317975.jpg
"Mă numesc Mari și, de patru luni, am un prieten. Încă nu am întreținut relații sexuale, deoarece mi-e teamă să nu iau proporții, mai ales că am deja 57 de kilograme la 1,65 m. A doua problemă ar fi reacția mamei când va afla. Se spune că odată cu începerea vieții sexuale se modifică mărimea bustului. E adevărat? Aș dori să știu prin ce alte metode aș putea să am sâni mai mari. Mulțumesc."

Răspuns: Dragă Mari, hai să luăm pe rând problemele pe care le men­ționezi. Nu am auzit până acum de vreo femeie care să se fi în­gră­șat după ce și-a în­ceput viața se­xu­ală. Da­­­că nu dai iama în mâncare în același timp, nu văd cum ți s-ar putea modifica greutatea corporală prin simplul fapt că faci dragoste. Nici de mărirea sâ­nilor ca o cauză a contactului sexual nu am auzit. Este, probabil, o legendă care circulă printre a­­do­les­cenți, cum e și cea conform căreia ți-ar creș­te sânii dacă mă­nânci mă­rar. Hai să fim serioase, astfel de lucruri nu se în­tâmplă!

În ce privește reacția mamei tale, poate că e îndreptățită, dacă ești minoră. Oricum, eu cred că nu ești pregătită pentru acest pas, ai prea multe temeri. Am sen­zația că te presează iubitul, iar tu nu ești con­vinsă că vrei asta cu ade­vărat. Sfatul meu este să mai aștepți și să-ți începi viața sexuală când vei simți și vei dori tu să faci asta, fără presiuni și insistențe din partea prietenului tău. Citește mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8094 secunde