Portocaliul crește apetitul sexual

683
2
Portocaliul crește apetitul sexual - porto-1311317853.jpg
Culorile pot avea puteri vindecătoare și vă pot influența organismul în bine. Specialiștii revistei "Libertatea pentru femei" vă arată în ce nuanțe trebuie să vă vopsiți căminul sau în ce paletă coloristică să vă alegeți hainele ca să vă bucurați de o sănătate de fier.

Roșul stimulează sistemul nervos, circulația sangvină, inima și e indicat celor care suferă de anemii. Pacienții cu diverse inflamații sau cu hemoragii ar trebui să se ferească însă de această culoare când boala devine acută.

Albastrul stimulează rinichii și oprește procesele inflamatorii sau hemoragiile. Este bine să fie folosit vara și ocolit iarna, întrucât dă senzația de răcoare. Este indicat în infecții ale gâtului, în hipertiroidie, constipație, răceli, sinuzite, otite, stres, nervozitate, reumatism și spasme musculare. În plan psihic, poate ajuta la rezolvarea problemelor de limbaj la copii sau poate diminua teama de a vorbi în public la adulți.

Verdele e vasodilatator și relaxant. Ajută în curele de slăbire și controlează sistemul muscular. Verdele închis e antiinfecțios, antiseptic și regenerează țesuturile.

Rozul stimulează circulația și eliminarea toxinelor din sânge și întărește vasele sangvine și arterele. Citește mai departe.

Comentează știrea

BoK=matraguna
22 iulie 2011
Ce bine se potriveste !

Corect-de aia e asa de naravas bishnitzarul de la TroCoceni ,cu Romanii!!!

viagra
22 iulie 2011
iar rosu?

rosu provoaca impotenta. de aceea e ponta asa ... moale, iar lui pastaie nu i se scoala decat daca are copile de 14 ani in pat

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8242 secunde