Dieta de detoxifiere cu struguri

247
Dieta de detoxifiere cu struguri - dietastruguri-1379623866.jpg

Articole recomandate

Organismul are nevoie în mod regulat de o curățare completă, pentru a-și relua funcțiile cu maximum de eficiență. Profită de sezonul strugurilor, pentru a ține o dietă de detoxifiere benefică nu doar pentru sănătate ci și pentru frumusețe.

Înainte de a începe această dietă, care poate varia ca lungime între 3 și 7 zile, redu cu 3 zile înainte consumul de alimente și de alcool, cafea și tutun pentru ca organismul tău să facă tranziția mai ușor la noul regim alimentar restrictiv. De asemenea, trebuie să ai voință pentru a urma această dietă de detoxifiere, care deși este delicioasă devine greu de urmat.

Deoarece strugurii sunt unul dintre fructele cu cele mai mari cantități de chimicale din comerț, este bine să începi dieta în sezonul lor și să fii mai atentă de unde îi cumperi. O soluție ar fi să îi ții la înmuiat în apă sărată timp de 10 minute pentru a-i curăța de toxine și apoi îi clătești din nou sub jet de apă.

În timpul dietei de detoxifiere cu struguri trebuie să mănânci în mod regulat la 2 ore și să mesteci bine coaja și sâmburii. Începi cu 500 de grame de struguri în prima zi și apoi mai adaugi încă 500 de grame pe zi până la maxim 3 kg. Este indicat, de asemenea, să faci mișcare, atât cât îți permite organismul, deoarece te vei simți slăbită.

Pe parcursul acestui regim alimentar te vei confrunta cu niște simptome neplăcute precum oboseală, migrene, dureri musculare, dar care sunt normale și trebuie să ții în continuare dieta. Soluția la îndemână ar fi să o urmezi atunci când ești liberă, acasă, pentru a nu avea probleme la job.

Din cauza cantității mari de semințe de struguri te poți constipa, mai ales în primele zile ale dietei, însă poți rezolva această problemă dacă mănânci struguri fără sâmburi sau îi mesteci, pentru a ajuta digestia lor.

(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Mâncăruri care alungă stresul
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fără gluten? Fără probleme!
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prinși la "cules" de struguri
Pagina a fost generata in 4.0313 secunde