Distracție maximă, în "ciocanele" din Satul de Vacanță

399
Dacă alegeți litoralul românesc drept destinație pentru petrecerea concediului, nu trebuie să ocoliți Satul de Vacanță. Plin de veselie și jocuri, parcul oferă posibilități de agrement atât pentru cei mici (trenulețe, mașinuțe bușitoare, călușei), dar și pentru tineri și părinți, "ciocanele" uriașe sau celebra "balerină" aflându-se în topul preferințelor.
Pe lângă aceste jocuri, Satul de Vacanță este locul ideal pentru o partidă de shopping, în special pentru doamne. De la tarabele și magazinele din târgul central, puteți cumpăra suveniruri pentru cei de acasă, totul la prețuri rezonabile.
Gândit ca un loc unde să se reunească toate zonele țării, având restaurante reprezentative pentru fiecare arie geografică, Satul atrage turiștii precum un magnet, ei având de ales "căsuța" preferată, în funcție de amenajarea acesteia, mâncarea oferită și muzica din programul artistic.
"Am fost în multe parcuri de distracție din Europa, ultima dată în Austria, la Prater, dar nicăieri nu m-am simțit ca în Mamaia. Micii la grătar, berea la halbă și hamsia pe carton au farmec doar aici. Nu mă dau în vânt după pizza, o poți mânca oriunde", ne spune Cristian Jalbă, un turist din Suceava.
Tot în Satul de Vacanță, există și un centru de distracții cu piste de bowling, mese de biliard sau jocuri electronice. Nu lipsesc discotecile, cluburile, iar în imediata vecinătate, doar pentru adulți, un local de striptease.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.7992 secunde