Facebook va lansa reclamele video în News Feed

85
Facebook va lansa  reclamele video în News Feed - facebook-1368362882.jpg
Dacă News Feed-ul Facebook este deja plin de poze sau texte ener-vante, ceea ce este oricum doar "vina" utilizatorului care insistă să aibă prieteni care partajează astfel de lucruri, acesta va deveni și mai enervant începând din această vară, când vor fi lansate reclamele video. Iar de acestea utilizatorii se vor feri mai greu.

Facebook va lansa serviciul de publicitate în lunile care urmează, Financial Times afirmând că acestea vor apărea în News Feed începând cu luna iulie. Această nouă formă de publicitate, menită să aducă venituri suplimentare după un trimestru financiar care nu a dezamăgit, dar nici nu a impresionat prea mult, va fi destinată inițial partenerilor importanți ai companiei, precum Coca Cola, Ford sau Unilever.

Conform Financial Times, reclamele video care vor fi inserate în News Feed vor avea o lungime de cel mult 15 secunde și vor fi redate în mod automat. Acestea vor fi însă mai puțin deranjante decât ne-am aștepta, sunetul acestora fiind oprit în mod implicit și necesitând activarea manuală de către utilizator. Pentru început, reclamele video vor fi discrete, în News Feed-ul utilizatorului urmând să fie afișată o singură reclamă pe zi, însă acest lucru nu este o garanție pe termen lung.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde