Fustele scurte și decolteurile sexy, interzise la locul de muncă?

557
2
Fustele scurte și decolteurile sexy, interzise la locul de muncă? - fondfustascurta-1358278189.jpg
Bărbații consideră că vestimentația sumară a colegelor de birou reprezintă un factor care le distrage foarte des atenția, aceștia neputând să își desfășoare activitatea la capacitate maximă.

Un studiu desfășurat recent în Marea Britanie demonstrează că fustele scurte, bluzele sumare și pantalonii mulați sunt doar câteva dintre articolele vestimentare pe care, atunci când le poartă colegele de birou, le consideră factori importanți de distragere a atenției.

Pantalonii mulați au fost votați de circa 32 la sută dintre bărbații care au participat la studiu drept unul dintre articolele vestimentare care ar trebui interzise în timpul programului. Pe deasupra, pantalonii sau fustele cu imprimeuri de animale sunt considerate de 30 la sută dintre persoanele de sex masculin la fel de deranjante.

27 la sută dintre bărbați mai spun că bluzele prea transparente ar trebui de asemenea interzise, în timp ce 24 la sută dintre cei chestionați sunt de părere că au catalogat drept interzise fustele scurte. Pe de altă parte, 22 la sută dintre bărbații care au participat la studiu au spus că în opinia lor bluzele prea scurte și cu decolteu sunt printre articolele vestimentare pe care colegele de birou nu ar trebui să le poarte.

Totodată, circa 67 la sută dintre bărbați susțin că pantalonii scurți pentru femei ar trebui să fie interziși la birou, iar 52 la sută dintre aceștia cred că fustele scurte sunt un semn de lipsă de profesionalism, relatează dailymail.co.uk.

De cealaltă parte, femeile consideră că o vestimentație compusă din articole roșii le face să se simtă mai sigure pe ele. În același timp, respondentele au precizat că și culoarea rujului pe care îl poartă are un impact major asupra stării lor de spirit. Rujul roșu este cel mai indicat pentru femeile care vor să fie mai încrezătoare la locul de muncă.

Doctorul Gayle Brewer, lector la Universitatea de Psihologie UCL din Marea Britanie, susține că hainele pe care le purtăm zilnic au un aport foarte important vizavi de încrederea în sine.

Comentează știrea

admirator
16 ianuarie 2013
pai sa faca birouri

separate; femeile intr-o parte sa poarte ce vor, barbatii in alta... sa nu fie deranjati!

x
17 ianuarie 2013
xx

eu vreau la fete..nu ma deranjeaza, indiferent de cum sunt imbracate..! :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5144 secunde